Rihanna durva exének is van gyengéd oldala: Így ringatja kislányát Chris Brown

Forrás: Instagram/chrisbrownofficial -
meghitt album Chris Brown család szeretet gyermek Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Chris Brown az év mintaapájának szerepére hajt? Nagyon úgy tűnik!

A zenész minden lépésével be akarja bizonyítani a nagyérdeműnek, hogy akármennyire is kacifántosan indult apai "karrierje", kislánya a legfontosabb dolog az életében. A 26 éves rapper legújabb albumának borítóját Instagramján osztotta meg rajongóival, amin nem mással pózol, mint a közel egyéves, alvó gyermekével.

Chris Brown és kislánya Forrás: Instagram/chrisbrownofficial

Nem kap vízumot Ausztráliába a nőverő Chris Brown?http://www.life.hu/sztarok/20150924-valoszinuleg-nem-kap-vizumot-ausztraliaba-a-novero-chris-brown.htmlValószínűleg nem kap vízumot Ausztráliába a nőverő Chris Brown Grammy-díjas amerikai rhythm & blues énekes - értesítette őt csütörtökön az ausztrál kormány, amely a párkapcsolati és családon belüli erőszak elleni első politikai intézkedéseként 100 millió ausztrál dolláros (19 milliárd forint) kampányt jelentett be. TV + Sztárok--Új fejtetkójával borzolja a kedélyeket Chris Brownhttp://www.life.hu/trend/20150831-chris-brown-rapper-a-milanoi-venuszt-tetovaltatta-a-fejere.htmlA balhés rapper a görög nemzeti kultúra egyik legfontosabb női alakját, a milói Vénuszt varratta tarkójára. Egyesek gyanítják, néhány unatkozó ügyvéd hamarosan be is perelheti miatta.Trend--Forró ágyjelenetek és pucér felsőtestek - Így dolgozik együtt Rita Ora és Chris Brownhttp://www.life.hu/kult/20150819-rita-ora-enekesno-es-chris-brown-enekes-body-on-me-cimu-dalanak-videoklipje-nagyon-szexi-lett.htmlA két énekes legújabb közös számuk kedvéért keveredett nagyon szexi kalandba egymással.Kult--Támadás érte a nővé vált Bruce Jennert! Snoop Dogg és Chris Brown állnak a háttérben!http://www.life.hu/news/20150606-bruce-jennert-snoop-dogg-es-chris-brown-tamadja-nematalakito-mutete-miatt.htmlA két rapper csúnyán kiosztotta Caitlyn Jennert. De mi okuk volt a támadásra.News--Forró nyomon - Sejtik, ki tört be Chris Brown házábahttp://www.life.hu/sztarok/20150720-sejti-a-rendorseg-ki-tort-be-chris-brown-hazaba.htmlNemrég illetéktelenek hatoltak be Chris Brown házába. A rendőrök már sejtik, hogy ki állhat a szerdai betörés mögött. TV + Sztárok--Rá sem ismerünk a sztárra! Így fest Chris Brown apukakénthttp://www.life.hu/csalad/20150417-chris-brown-kozos-kepet-posztolt-kislanyarol-royaltyrol.htmlChris Brown csütörtök este cuki fotót posztolt a gyerekéről. Ez az első alkalom, hogy kislányával közös képet mutatott a sztár a rajongóinak.Család

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.