Így divatozik Katalin: az ősz trendszínében folytatja a napot a hercegné

Forrás: AFP/Leon Neal -
fashion week Kína Egyesült Királyság Katalin hercegné Vilmos herceg Jackie Chan Hszi Csin-ping
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alig néhány órával azután, hogy ellopta a show-t a Buckingham-palotában tartott fogadáson, Katalin hercegné újabb mesés ruhakölteménnyel kápráztatta el alattvalóit.

Csodás csipkében csatlakozott Katalin férje, Vilmos herceg oldalán a kínai-brit Creative Collaboration Summit eseményen, ahol a kínai elnökön és feleségén kívül Jackie Channel is találkozhatott a hercegné.

Forrás: AFP/Leon Neal

A Dolce & Gabbana tervezőpáros által megálmodott darab abszolút a szezon slágerének számít, hála a különleges csipkemegoldásnak és a ruha színének, amely az idei trendnek megfelelő árnyalatban pompázik.

8 őszi divattrend, amiről érdemes tudnod

Izgalmasnak ígérkezik az idei őszi divat: a lenge nyári ruhák után most itt vannak a színes szőrmék, csillogó anyagok, de visszatér a garbó is. A legnagyobb divatházak jó pár hónapja bemutatták, mi is lesz a divat 2015 őszén - inspirálódj kicsit a világmárkák kifutóin látott kollekciókból! A Life.hu cikkéért kattints ide.

Új évszak, új trendek, de Jessica Alba a régi - heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20150911-life-hu-heti-stilusmustra-szerepel-benne-jessica-alba-heidi-klum-camila-alves.htmlDögös fekete rucik, nagyon színes kreációk és sok-sok őszi anyag - a világsztárok már abszolút képben vannak az új trendekkel. Egyedül Jessica Alba volt az, aki egy kicsit visszahozta a nyarat, de mi imádtuk. Hogy hogyan? Megmutatjuk a Life.hu heti stílusmustrájában!TrendAFPDemcsák Zsuzsa dögös dekoltázst villantott http://www.life.hu/trend/20151021-demcsak-zsuzsa-a-tv2-mokka-musorvezetoje-szexi-dekoltazst-villanatott.htmlA reggeli Mokka adásában a műsorvezető egy szexin kivágott miniruhában pompázott. Trend--Génmódosított törpemalac a jövő év trendi kedvence http://www.life.hu/news/20151006-genmodositott-torpemalac-lesz-a-jovo-ev-legtrendibb-hazi-kedvence.htmlKülönleges állatkát "hoztak létre" kínai tudósok a közelmúltban. A törpemalac a törpébb malacnál is kisebb. NewsOrigoÚgy tűnik, már minden rendben Katalin hercegné és Vilmos herceg közötthttp://www.life.hu/intim/20151010-katalin-hercegne-es-vilmos-kozott-mar-minden-rendben.htmlAz utóbbi időben számos híresztelés kapott szárnyra arról, hogy Katalin hercegné és Vilmos herceg között nincs minden teljesen rendben. Most azonban rácáfoltak ezekre a pletykákra. Intim--Behorpadt homlok, szőrös hónalj és társai - beteges trendek, amik még az egészségnek is árthatnakhttp://www.life.hu/drlife/20151012-beteges-trendek-hoditanak-homlok-implantatum-szoros-honalj-szemgolyo-piercing.htmlNem szokatlan jelenség, hogy Ázsiában máshogy vélekednek a trendekről, hajmeresztő, az európai gusztustól eltérő ételeket készítenek, és furábbnál furább ötletekkel, beavatkozásokkal rukkolnak elő. A Life.hu szakértője elárulja, milyen pszichológiai hátterük lehet ezeknek az extrém beavatkozásoknak. Dr. LifeAFPKatalin hercegné depresszióshttp://www.life.hu/drlife/20151006-katalin-hercegno-depresszios-vilmos-aggodik-erte.htmlEgyre aggasztóbb hírek érkeznek manapság Katalin hercegné állapotáról, aki állítólag depresszióval küzd. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.