„Életveszélyes helyzetekbe kerültem” – pokoli házasságáról vallott Horgas Eszter

Horgas Eszter eskü házasság életveszély családon belüli erőszak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fuvolaművésznő első házassága alatt a poklok poklát élte meg, azóta házasságiszonya van.

A Got Talent zsűritagja a Best magazinban vallott arról: a családon belüli erőszakot is megtapasztalta. Horgas Eszter 18 éves volt, amikor hozzáment Somogyi Istvánhoz, aki később egyébként Gregor Bernadettel is összeházasodott.

Forrás: RTL klub

„Csupán néhány hónapja ismertem későbbi férjemet, de már indultam is a házasságkötő terem felé. Bár tele voltam szorongással, de óriási hittel is, hogy nekem majd sikerül. Sajnos nem így lett. Azt szoktam mondani, azóta is házasságiszonyom van. Két mentségem van csupán: a két lányom, akiket imádok, és akik nélkül nem lennék az, aki vagyok” – mondta a fuvolaművész, aki sokáig próbálta betartani az esküjét. „Irgalmatlanul sok munkába, életenergiába került, miközben életveszélyes helyzetekbe kerültem” – mondta házasságáról Horgas Eszter.

Tragédia érte a Got Talent zsűritagját, Horgas Esztert

Fájó szívvel lép estéről-estére színpadra Horgas Eszter, akinek a Got Talent zsűrijében is helyt kell állnia. Elvesztette egyik imádott családtagját, Rézit.
Gólyahír! Harmadik gyermekét várja Kecskés Karinahttp://www.life.hu/csalad/20151022-harmadik-kisbabajat-varja-az-uvegtigris-sztarja-kecskes-karina.htmlA 38 éves színésznő orvos férjével régóta szeretett volna egy újabb kisbabát, és az álmuk ebben az évben teljesült is. Család--Rajzold meg a csodát! - Mesebeli rajzpályázat kreatív gyerekeknekhttp://www.life.hu/csalad/20151021-a-jakekkeszito-cimu-musical-rajzpalyazata-gyerekeknek.htmlA tavalyi évben több mint 45 ezren látták a Játékkészítő című pop-show-musicalt, amely idén megújult történettel, új szereplőkkel, vadonatúj dalokkal, új helyszínen tér vissza. Ha családoddal te is részese szeretnél lenni a csodának, mozgósítsd gyerkőcödet, és nevezzetek be a Jákékkészítő mesebeli rajzpályázatára! Család--Majkáék családi idillről posztoltak – Már négyen vannak a képeken!http://www.life.hu/csalad/20151022-majka-es-dundika-csaladi-idillrol-posztoltak-mar-negyen-vannak-a-kepen.htmlMajka és Dundika is megosztotta világgal, milyen tündérien mutat az immár négy fős család. Család--Tovább tart a miskolci kisfiú kálváriája: Nem akarja látni az anyja Gerzsont?http://www.life.hu/csalad/20151022-nem-akarja-latni-az-anyja-gerzsont-a-miskolcon-elhagyott-kisfiut.htmlNem túlzás, egy egész ország szurkolt, hogy előkerüljön a moskolcon elhagyott gyerek mamája. Nos, meglett, és később nyilatkozott is. CsaládOrigoTatár Csilla: „Türelmetlenül várom, hogy a karjaimban tarthassam a kisfiamat”http://www.life.hu/csalad/20151021-tatar-csilla-mar-nem-dolgozik-a-baba-szuletesere-koncentral.htmlA műsorvezető terhessége nyolcadik hónapjának végén jár, így televíziós munkáit is befejezte – most már csak a baba érkezésére koncentrál. CsaládOrigoMajoros Hajnalka: "Egy darabig azt hittük, ikreink lesznek"http://www.life.hu/csalad/20151021-majoros-hajnalka-es-majka-egy-darabig-ikreket-vartak.htmlAhogyan arról korábban a Life.hu is beszámolt: második gyermeküket várják Majkáék, és mára az is kiderült, hogy a csemete kisfiú lesz. Egy darabig azonban úgy tűnt, nem egyedül érkezik. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.