Rá sem lehet ismerni Palvin Barbira! Jól áll a frufru a modellnek

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
paróka modell frufru frizura Palvin Barbara haj Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Palvin Barbi képmegosztó oldalára töltötte fel a fotót, amelyen egy teljesen új arcát mutatta meg követőinek.

Palvin Barbi igazi kaméleon. Láthattuk már tüzes hajszínnel, hidrogénszőkén és raszta tincsekkel, legutóbbi frizurája azonban kétségkívül az egyik legjobban sikerült választás mind közül – illetve csak lenne, ha nem paróka lenne.

Forrás: Instagram/Palvin Barbara

A világsztárokkal fotózkodó magyar modell csak Instagram oldalán játszott el a gondolattal, hogy állna neki a frufrus haj. Szerintünk adja, Barbi!

Palvin Barbara a sztárbarátokról és a szerelemről mesélt

Alig múlt 21 éves, de immár negyedik éve a L'Oréal első és egyetlen magyar szépségnagykövete, sőt a világcéggel most írt alá még egy 2 éves szerződést, pár napja pedig még filmcsillagokkal bulizott és vonult a vörös szőnyegen Cannes-ban. Valljuk be, ezek után az ember nem feltétlenül azt várja egy szupermodelltől, hogy viccelődjön az újságírókkal, elmesélje, mennyire vágyik egy normális férfira, hogy kanbulikba jár, és mit gondol a folyamatos kritikákról. Pedig Palvin Barbi megtette, a Life.hu pedig kifaggatta, amiről csak lehetett - vele készült interjünkért kattints ide!
Palvin Barbi Éder Krisztiánnal csapatja New Yorkbanhttp://www.life.hu/trend/20150828-palvin-barbi-es-eder-krisztian-new-yorkban-dolgoznak-ujra-egyutt.htmlA világhírű modell és fotós barátja újra összejött egy munka erejéig. Barbi egy közös fotóval lepte meg a rajongókat az Instagram oldalán.TrendOrigoNeked megvan már az idei halloweenjelmezed? Segítünk kiválasztani!http://www.life.hu/trend/20151020-inspiracio-halloween-ra-halloween-jelmezek-lanyoknak.htmlLassan népszerűbbek lesznek itthon a halloweenbulik, mint a farsangiak; október második fele egész biztosan sokaknál a jelmezkeresésről szól. Ha hivatalos vagy egy halloweenbuliba, de nem akarsz több ezer forintért ruhát kölcsönözni, akkor is van megoldás. Szedd elő a régi holmijaidat, szerezz be 1-2 új sminkkelléket, vagy válogass a fast-fashion márkák kínálatából - mutatunk néhány csajos ötletet! Trend--A mai nap szexi csücsörítése Palvin Barbiéhttp://www.life.hu/trend/20150909-palvin-barbara-modell-szexin-csucsorit-az-instagramon.htmlMár kezdtük hiányolni egyik kedvenc magyar modellünk dögös Instagram fotóit, de szerencsére nem váratott minket tovább Barbi, hanem inkább posztolt is egy csücsörítős képet.Trend--Demcsák Zsuzsa dögös dekoltázst villantott http://www.life.hu/trend/20151021-demcsak-zsuzsa-a-tv2-mokka-musorvezetoje-szexi-dekoltazst-villanatott.htmlA reggeli Mokka adásában a műsorvezető egy szexin kivágott miniruhában pompázott. Trend--Megvan Palvin Barbi ikertestvére!http://www.life.hu/trend/20151008-palvin-barbi-es-modell-baratnoje-szinte-a-megszolalasig-hasonlitanak-egymasra.htmlA gyönyörű modell legújabb fotóján a szintén modellként dolgozó, Stella Maxwell társaságában pózol, akivel szinte a megszólalásig hasonlítanak egymásra. TrendOrigoSzabó Zsófi hatalmas, csipkével ölelt dekoltázst villantotthttp://www.life.hu/trend/20151022-szabo-zsofi-szineszno-az-rtl-klub-musorvezetoje-szexi-dogos-dekoltazst-villantott.htmlA színésznő legújabb szelfijével felrobbantotta az internetet, annyira dögös dekoltázst villantott. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.