fashion week Katalin hercegné mustra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A héten Katalin hercegnő belevetette magát a hivatalos megjelenésekbe, de láttunk szuperszexi ruhákat és nagy melléfogásokat is - következzen a Life.hu stílusmustrája. 

Katalin háromszor

A hercegnő a héten bebizonyította, hogy 2 gyermek után is bombacsinos anyuka. A piros kétségkívül istenien áll neki, a mélylila szett roppant elegáns volt, a királykék pedig abszolút passzolt az egyéniségéhez.

Forrás: AFP

Melyik szín áll jobban Katalinnak?

Komoly melléfogások

Katie Holmes hiába választott csodás ruhát, láthatóan végig feszengett a szűk, stílusban hozzá nagyon nem passzoló ruhában. Christina Hendricks kreációja pedig leginkább egy halloweenbuliban állta volna meg a helyét - a dögös színésznő úgy festett, mint Batman felesége.

Forrás: AFP

Ki hibázott nagyobbat?

A hét legkacérabbjai

Beyoncé ezúttal az átlátszó helyett a sliccelésre szavazott - rég láttuk ennyire szexi ruhában a dívát. De AnnaLynne McCord mély dekoltázsa és Maylin Aguirre némileg sokat mutató fekete estélyije is megér egy misét.

Forrás: AFP, Northfoto

Kinek a ruhája a legszexibb?

Végre valami más!

Monica Bellucci és Rosie Huntington-Whiteley többnyire istennőnek öltöznek a vörös szőnyegen, ám ezúttal mindketten egy szolidabb nadrágos szettre voksoltak. Monicától - aki azért néha hibázni is tud- különösen szokatlan az efféle stílus, de mi imádtuk!

Forrás: Northfoto

Ki volt a csinosabb?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.