Monica Bellucci nagymamaruhát öltött - Hihetetlen fotó!

Forrás: NORTHFOTO/Paradisi Alessia -
nagymama öltözék Monica Bellucci 007 James Bond ruha James Bond-filmek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szuperszexi színésznő ezúttal nagyon mellényúlt a ruhaválasztását illetően. 

Monica Bellucci külseje mindig kifogástalan: ruháival előszeretettel mutatja meg nőies, dús idomait. Most azonban nagyon mellényúlt. A színésznő - aki szerint túl idős ahhoz, hogy Bond-lánynak nevezzék - a Római Filmfesztiválon jelent meg egy zárt, leginkább nagymamaruhára emlékeztető öltözékben. Monica, mi történt veled?

Forrás: NORTHFOTO/Paradisi Alessia

Demcsák Zsuzsa dögös dekoltázst villantott http://www.life.hu/trend/20151021-demcsak-zsuzsa-a-tv2-mokka-musorvezetoje-szexi-dekoltazst-villanatott.htmlA reggeli Mokka adásában a műsorvezető egy szexin kivágott miniruhában pompázott. Trend--Nincsenek rákkeltő anyagok a hazai fehérneműkbenhttp://www.life.hu/trend/20151021-fehernemuket-vizsgalt-a-nemzeti-fogyasztovedelmi-hatosag.htmlA hatóság megnézte, valóban olyan anyagból készül-e az adott darab, mint ahogyan az a címkén is szerepel, illetve az egészségre ártalmas színezőanyagokat próbálták kiszűrni a fehérneműkből. TrendThinkstockRá sem ismerni Mádai Vivienre - Nagyon megváltozott a külsejehttp://www.life.hu/trend/20151021-madai-vivien-musorvezeto-fodrasznal-jart-es-alig-ismerni-ra-hosszu-barna-hajjal.htmlA gyönyörű műsorvezető fodrásznál járt, és egy szelfin mutatta meg új frizuráját, ami remekül áll neki. TrendFotó: Rostás Bianka/Life.huMivel lepsz meg még bennünket, Kim? 35 éves lett a leghíresebb Kardashian http://www.life.hu/trend/20151019-kim-kardashian-35-eves-lett-szexi-kepeken-a-celebno.htmlA szülinapos világsztárokat mi is igyekszünk méltóképpen ünnepelni: rendre bemutatjuk legszebb vörös szőnyeges szettjeiket, imádnivaló stílusukat, legjobb filmjeiket... Kim Kardashian azonban más, hiszen ő nem Oscar-díjas filmsztár vagy Grammy-díjas énekes, hanem celeb, méghozzá a javából. Így az életútja vagy legszebb vörös szőnyeges kreációi helyett most felidéznénk azt a 100 10 fotót, amelyekkel elérte, hogy ő legyen a legtökéletesebb celeb Paris Hilton óta. Trend--Elképesztően nézett ki Katalin hercegné élete első állami bankettjénhttp://www.life.hu/trend/20151021-katalin-hercegne-pirosban-es-erzsebet-kiralyno-tiarajaban-jelent-meg-elete-elso-allami-bankettjen.htmlCambridge hercegnéje a férjét, Vilmos herceget kísérte el a kínai elnöki pár tiszteletére adott ünnepségre. Nézd meg, milyen gyönyörű volt! Trend--Ilyen gyönyörűnek még soha nem láttuk Szabó Zsófit - Fotó!http://www.life.hu/trend/20151020-szabo-zsofi-szineszno-sugarzoan-szep.htmlAz RTL Klub sztárja nagyon szexi szelfit posztolt magáról – ilyen gyönyörűnek még nem is láttuk őt. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.