5 kérdés a szépségről: Malek Andrea

Forrás: www.malekandrea.hu -
fashion week Malek Andrea szépségápolás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Abszolút a természetesség híve, és ezt nem lehet nem észrevenni. Bár már elmúlt 40, a bőre még mindig gyönyörű. Neki elhisszük, hogy plasztika és szépészeti beavatkozások nélkül is lehet valaki szép. A Life.hu sorozatában ezúttal Malek Andreát faggattuk szépségtitkairól.

Van-e valamilyen szépségápolási rituálé, amit még az édesanyádtól tanultál?

Anyu nagyon igényes nő, kis koromban is mindig láttam, ahogy használja a krémeket, a testápolókat. Ez több volt, mint mosakodás, szépségápolás. Ő egy gyönyörű nő, ez megmaradt bennem, és erre az általános igényességre törekszem én is.

Forrás: www.malekandrea.hu

Mi az, amit mindennap megteszel az arcbőrödért?

A természetességre törekszem. Belülről hidratálom a testemet, igyekszem sok vizet inni, mert ez nagyon fontos a bőrnek. Ügyelek arra is, hogy sok zöld színű élelmiszert és persze gyümölcsöt egyek. A sok csokitól, olajos magtól kipattogzik a bőröm, ezért próbálok olyan élelmiszereket fogyasztani, amik jót tesznek. A rózsaolajat, rózsavizet használom a bőrömre, és beváltak nekem mostanában az őssejtes kozmetikumok is.

Mi az a szépségápolási termék, ami mindig ott lapul a táskádban?

Szőlőzsír.

Szerinted mi a legnagyobb butaság, amit egy nő elkövethet a szépsége érdekében?

Ezt nehéz megmondani, mert nem tudom, mit hoz a jövő. Nem szedetném ki a szemöldökömet, és külső segítséget sem vennék igénybe. Ha sokat alszom, boldog vagyok, eltűnnek a ráncaim, és szépnek látom magam.

Forrás: www.malekandrea.hu

Mi az a trend az idei szezonból, ami nagyon tetszik, és te is alkalmazod?

Imádom a piros rúzsokat, de a civil hétköznapokra is van már rúzsom; nemrég nagyon megszerettem ezeket a piperéket.

5 kérdés a szépségről: Liluhttp://www.life.hu/trend/20151015-5-kerdes-a-szepsegrol-lilu-musorvezeto.htmlÉvek óta ott van a legnépszerűbb műsorvezetők között, most ideje nagy részét az utazás tölti ki. Persze a bőrápolást így még inkább komolyan veszi, de nyoma sincs rajta a sok repülésnek, a sminknek és a forgatásoknak. A Life.hu sorozatában Lilut faggattuk szépségtitkairól. Trend--5 kérdés a szépségről: Ábel Anitahttp://www.life.hu/trend/20150929-5-kerdes-a-szepsegrol-abel-anita-szineszno-musorvezeto.htmlMár egészen fiatalon megismerte az ország, és az iránta való érdeklődés azóta sem lankadt. Játszik, műsort vezet, gyereket nevel, és meg kell hagyni, jobban néz ki, mint valaha! A Life.hu sorozatában ezúttal a bombacsinos anyuka, Ábel Anita mesélt szépségtitkairól. Trend--5 kérdés a szépségről: Kovács Katalinhttp://www.life.hu/trend/20150326-5-kerdes-a-szepsegrol-kovacs-kati-kajakos.htmlRengeteget sportol, emellett egy pár hónapos kislány büszke édesanyja. De vajon mennyi ideje van arra, hogy odafigyeljen a bőre ápolására? A Life.hu sorozatában ezúttal a háromszoros olimpiai bajnok kajakos Kovács Katalin mesél szépségtitkairól. Trend--5 kérdés a szépségről: Szandihttp://www.life.hu/trend/20150713-5-kerdes-a-szepsegrol-szandi-enekesno.html3 gyerek édesanyjaként fantasztikus formában van, és a róla készült legfrissebb képeket elnézve senki meg nem mondaná, hogy jövőre lesz 40 éves. Alakját a fiatal lányok is megirigyelhetnék, a bőre pedig csodaszép. A Life.hu sorozatában Szandi mesél szépségtitkairól. Trend--5 kérdés a szépségről: Weisz Fannihttp://www.life.hu/trend/20140927-5-kerdes-a-szepsegrol-weisz-fanni-modell-szepsegtitkairol-meselt.htmlBár a szépségkirálynő még csak huszonkét éves, a bőrápolásra igyekszik odafigyelni, hiszen ezt nem lehet elég korán kezdeni. A pécsi modell hallássérülten jött a világra, ám ez nem hátráltatja abban, hogy kiálljon a jó ügyek mellett, és segítse a hátrányos helyzetű embereket. A Life.hu sorozatában ezúttal Weisz Fanni szépségtitkairól olvashattok. Trend--5 kérdés a szépségről: Tóth Gabihttp://www.life.hu/trend/20141030-5-kerdes-a-szepsegrol-toth-gabi-az-x-faktor-mentoranak-szepsegtrukkjei.htmlAz X-Faktor egyetlen női mentora folyamatosan pörög: rohangálás próbákra, felvételekre, eközben pedig fellépései is jócskán akadnak. De ilyen feszített életvitel mellett is fontos, hogy odafigyeljen a bőrápolásra - a Life.hu sorozatában ezúttal Tóth Gabi mesél szépségtrükkjeiről. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.