Abszolút a természetesség híve, és ezt nem lehet nem észrevenni. Bár már elmúlt 40, a bőre még mindig gyönyörű. Neki elhisszük, hogy plasztika és szépészeti beavatkozások nélkül is lehet valaki szép. A Life.hu sorozatában ezúttal Malek Andreát faggattuk szépségtitkairól.

Van-e valamilyen szépségápolási rituálé, amit még az édesanyádtól tanultál?

Anyu nagyon igényes nő, kis koromban is mindig láttam, ahogy használja a krémeket, a testápolókat. Ez több volt, mint mosakodás, szépségápolás. Ő egy gyönyörű nő, ez megmaradt bennem, és erre az általános igényességre törekszem én is. 

Forrás: www.malekandrea.hu

Mi az, amit mindennap megteszel az arcbőrödért?

A természetességre törekszem. Belülről hidratálom a testemet, igyekszem sok vizet inni, mert ez nagyon fontos a bőrnek. Ügyelek arra is, hogy sok zöld színű élelmiszert és persze gyümölcsöt egyek. A sok csokitól, olajos magtól kipattogzik a bőröm, ezért próbálok olyan élelmiszereket fogyasztani, amik jót tesznek. A rózsaolajat, rózsavizet használom a bőrömre, és beváltak nekem mostanában az őssejtes kozmetikumok is.

Mi az a szépségápolási termék, ami mindig ott lapul a táskádban?

Szőlőzsír.

Szerinted mi a legnagyobb butaság, amit egy nő elkövethet a szépsége érdekében?

Ezt nehéz megmondani, mert nem tudom, mit hoz a jövő. Nem szedetném ki a szemöldökömet, és külső segítséget sem vennék igénybe. Ha sokat alszom, boldog vagyok, eltűnnek a ráncaim, és szépnek látom magam.

Forrás: www.malekandrea.hu

Mi az a trend az idei szezonból, ami nagyon tetszik, és te is alkalmazod? 

Imádom a piros rúzsokat, de a civil hétköznapokra is van már rúzsom; nemrég nagyon megszerettem ezeket a piperéket.