A közelgő halloween alkalmából összegyűjtöttük azokat a hírességeket, akik laktak már szellemjárta házban, és be is számoltak rajongóiknak a természetfeletti élményeikről. Borzongásra felkészülni!

Miley Cyrus

Miley Cyrus akkor találta magát szembe egy kísértettel, amikor Londonban bérelt lakást. Anno így nyilaltkozott az ijesztő élményről: "Tusolás közben láttam egy kisfiút, aki a csap mellett ült, és engem nézett. Nagyon rémisztő volt." 

Forrás: AFP/Mark Ralston

Jessica Alba

A gyönyörű színésznőnek még a szülei otthonában, tizenévesen volt része természetfeletti élményben. "Valami lehúzta rólam a takarót, és én képtelen voltam kiszállni az ágyból, az a valami nem engedett" – mesélte egy interjúban.

Forrás: AFP/Frazer Harrison

Matthew McConaughey

A sármos színész elmondása szerint egy szellemmel osztja meg az otthonát. Első nap, amikor beköltözött Los Angeles-i lakásába, kísérteties hangokra lett figyelmes, hamarosan pedig megpillantotta Madam Blue-t, a titokzatos kék hölgyet. A színész először megpróbálta elkergetni a kísértetet, ám mivel ez nem sikerült, inkább megbékélt vele. Azóta kimondottan megszerette a szerinte barátságos és menő szellemet, akivel a mai napig teljes harmóniában élnek.

Forrás: AFP/Loic Venance

Alyson Hannigan

Az Így jártam anyátokkal sztárja állítása szerint egy kísértetjárta házban lakik, és a ház férfi szelleme a fürdőszoba tükrében szereti mutogatni magát. A kísértetet először a színésznő egyik barátja látta meg, és így számolt be róla Alysonnak: "Nem akarlak megijeszteni, és nem azt mondom, hogy szellemet láttam, de egy férfi mászkál a házadban." 

 

Forrás: AFP

Nicolas Cage

Cage volt a tulajdonosa New Orleans egyik legkísértetiesebb házának – a Lalaurie Mansion nevű ingatlan még az Amerikai Horror Story alkotóit is inspirálta. Amikor a színészt a legendás épületről kérdezték, így beszélt róla: "Másoknak tengerpartra néző apartmanjaik vannak, nekem kísértetjárta." 

Forrás: AFP/Jason Kempin