Mihalik Enikő dögös Éder Krisztián izmos cici villantás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A modell nagyon dögös képet posztolt Instagram-oldalára, ráadásul nem is akárkinek, Éder Krisztiánnak pózolt.

A modell és a fotós szeptemberben költözött össze New Yorkban. Azóta rengeteget buliznak együtt, és Enikő néha még egy dögös táncot is lejt új lakótársának, aki szívesen fotózza őt. A legújabb Instagram-képet is Krisztián készítette. Enikő csak ennyit írt a fotó mellé, melyen szexin villant: „Nincs is jobb, mint egy fotós lakótárs.”

Forrás: Instagram/ Mihalik Enikő

Káprázatos őszi smink fekete hajú istennőknekhttp://www.life.hu/trend/20151027-larion-oscar-sminkmester-tippje-kaprazatos-oszi-smink-fekete-haju-istennoknek.htmlSzívesen eltérnél a megszokottól, de nem tudod, milyen smink passzol a fekete hajadhoz? Fogadd meg Larion Oscar tippjeit! Trend--66 éves lett a Caitlynné vált Bruce Jenner – Íme, 3 dögös szett a transznemű ikontól!http://www.life.hu/trend/20151028-caitlyn-jenner-transznemu-ikon-66-eves-lett.htmlKim Kardashian mostohaapja a Vanity Fair júliusi címlapján debütált Caitlyn Jennerként. Azóta nőként éli az életét, amiért még bátorság díjat is kapott. Trend--Döbbenetes! Akár 10 évet is letagadhatna Naomi Wattshttp://www.life.hu/trend/20151028-naomi-watts-szineszno-akar-tiz-evet-is-latagadhatna.htmlNaomi Watts elképesztő formában van! A színésznő, aki többek közt Diana hercegnőt is életre keltette a vásznon, simán letagadhatna 10 évet. Trend--Mi történt? Egyre nagymamásabb Katalin hercegnéhttp://www.life.hu/trend/20151028-katalin-hercegne-viragos-nagymama-ruhaja-1-millio-forintba-kerult.htmlKicsivel több mint 1 millió forintnak megfelelő összeget költött a hercegné az alább is látható virágos Erdem ruhára. Megérte?Trend--Hihetetlen! Sokkal szebb lesz a hajad, ha felhagysz ezzel a szokássalhttp://www.life.hu/trend/20151027-hajmosas-utan-tilos-rogton-hajat-szaritani.htmlMinden hajmosás után azonnal elkezded szárítani a vízes hajadat? Rosszul teszed! Eláruljuk, mennyi időnek kell eltelnie a hajmosás és a hajszárítás között. Trend--Pamela Andersonból és Priscilla Presley-ből valódi plasztikszörny letthttp://www.life.hu/trend/20151027-pamela-anderson-es-priscilla-presley-fotoja-lattan-nem-talalunk-szavakat.htmlA két sztár egyszerűen felismerhetetlen a róluk készült fotókon. Olyanok, mint a viaszbabák! Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.