Így bulizik Mihalik Enikő és Éder Krisztián

buli fotó Mihalik Enikő Éder Krisztián New York
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A tengerentúlon élő modell a fotózások mellett mindig szakít időt a barátaira is, köztük a magyar fotósra. 

A két sztár - akik mellesleg egy lakásban élnek - nagy bulit tartott a minap, melyről fotók is készültek. Enikő ezek közül többet is megosztott a hivatalos Instagram oldalán, köztük egy Krisztiánnal közös képet is. A modellnek a jelek szerint igencsak jól megy a sora Amerikában, és a munka mellett egy kis szórakozás is belefér a mindennapjaiba.

Forrás: Instagram/mreniko

Éder Krisztián ezúttal Mihalik Enikővel lazult Amerikában

A gyönyörű modellt jelenleg a tengerentúlon fotózzák, ahol találkozott az énekesből lett sztárfotóssal, Éder Krisztiánnal. Rögtön lőttek is egy közös szelfit. Enikő csak annyit fűzött a kép mellé: Brooklyn.
Így incselkedett Rubint Rékával Friderikusz Sándorhttp://www.life.hu/sztarok/20151020-rubint-reka-fitneszguru-lesz-friderikusz-sandor-musoranak-kovetkezo-vendege.htmlA fitnesz nagyasszonya lesz az Összezárva Friderikusszal következő vendége. TV + SztárokOrigoHihetetlen! 1,3 milliárdos gázsit kap egy koncertért Mariah Carey http://www.life.hu/sztarok/20151020-mariah-carey-nem-adja-olcson-magat-tobb-milliardert-lep-fel-szilveszter-ejszaka.htmlKözel ötmillió dollárt, azaz 1,3 milliárd forintot kap egyetlen újévi fellépésért a világhírű énekesnő. TV + Sztárok--Hatalmas tökök csaltak mosolyt Zimány Linda arcárahttp://www.life.hu/sztarok/20151019-zimany-linda-halloween-tokokkel-pozolt.htmlAz újra Amerikában tevékenykedő modell méretes tökök társaságában érezte jól magát legújabb Instagram-fotói szerint. TV + Sztárok--Mihalik Enikő dögös tánccal ünnepelte Amerikáthttp://www.life.hu/sztarok/20150707-mihalik-eniko-modell-dogos-tanccal-unnepelte-amerikat.htmlA modell szexi tengerparti popsirázással ünnepelte július 4-ét, a függetlenség napját.TV + SztárokOrigoKiderült, mi Jennifer Aniston legnagyobb félelmehttp://www.life.hu/sztarok/20151019-jennifer-aniston-szineszno-legnagyobb-felelme-kiderult.htmlA Jóbarátok színésznőjének férje Ellen DeGeneres műsorában árulta el, mitől tart a legjobban felesége. TV + Sztárok--Király Viktor a csúcsra tör: „Most kell kihasználnom a lehetőséget"http://www.life.hu/sztarok/20151019-kiraly-viktor-enekes-a-csucsra-tor-az-amerikai-the-voice-cimu-tehetsegkutato-musorban.htmlAz énekes néhány hete az amerikai The Voice című tehetségkutató műsorban próbálgatja szárnyait, és igyekszik minden opciót megragadni ahhoz, hogy valóra váljon az álma. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.