Olyan frizurád lehet, mint a modelleknek. ha követed az alábbi néhány tippet. Hidd el, nem kell megvásárolnod a legdrágább termékeket, csupán arra van szükséged, hogy odafigyelj arra, hogyan szárítod a fürtjeidet.

Hidratálj!

Mindegy, hogy milyen a hajad, mindig használj hidratáló sampont! Ha nagyon zsírosodnak a tincseid, először mosd meg hidratáló samponnal, majd kizárólag a fejbőrödet dörzsöld át tisztító samponnal.

Forrás: Thinkstock

Vigyázat, ne dörgöld!

Mikor kilépsz a zuhany alól, feltétlenül nyomd ki a felesleges nedvességet a hajadból, és töröld meg törölközővel, de sose dörgöld, mert megtörhetnek tőle a szálak. Elég, ha áttörlöd, majd rákötöd néhány percre a fejedre a törölközőt.

Ha vastagszálú hajad van...

Balzsamot használj, és sose olyan termékeket, amelyeket benne kell hagyni a hajban szárításkor. Ezek csak elnehezítik a tincseket, és a vastagszálú hajnak még zsíros érzést is kölcsönöznek.

Forrás: Thinkstock

Ha vékonyszálú hajad van...

Jöhetnek a kimosás nélküli termékek! Tartást adnak a frizurádnak, a szálak is megerősödnek. A vékonyszálú hajnál különösen figyelni kell arra, hogy ne "bolyhosodjon", ezért mindig használj hidratáló termékeket, amelyeket vékony fürtönként viszel fel.