Tippek a tökéletes sörényhez, minden hajtípusnak

hajápolás frizura hajtípus haj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Olyan frizurád lehet, mint a modelleknek. ha követed az alábbi néhány tippet. Hidd el, nem kell megvásárolnod a legdrágább termékeket, csupán arra van szükséged, hogy odafigyelj arra, hogyan szárítod a fürtjeidet.

Hidratálj!

Mindegy, hogy milyen a hajad, mindig használj hidratáló sampont! Ha nagyon zsírosodnak a tincseid, először mosd meg hidratáló samponnal, majd kizárólag a fejbőrödet dörzsöld át tisztító samponnal.

Forrás: Thinkstock

Vigyázat, ne dörgöld!

Mikor kilépsz a zuhany alól, feltétlenül nyomd ki a felesleges nedvességet a hajadból, és töröld meg törölközővel, de sose dörgöld, mert megtörhetnek tőle a szálak. Elég, ha áttörlöd, majd rákötöd néhány percre a fejedre a törölközőt.

Ha vastagszálú hajad van...

Balzsamot használj, és sose olyan termékeket, amelyeket benne kell hagyni a hajban szárításkor. Ezek csak elnehezítik a tincseket, és a vastagszálú hajnak még zsíros érzést is kölcsönöznek.

Forrás: Thinkstock

Ha vékonyszálú hajad van...

Jöhetnek a kimosás nélküli termékek! Tartást adnak a frizurádnak, a szálak is megerősödnek. A vékonyszálú hajnál különösen figyelni kell arra, hogy ne "bolyhosodjon", ezért mindig használj hidratáló termékeket, amelyeket vékony fürtönként viszel fel.

Mesés őszi smink barna hajú díváknakhttp://www.life.hu/trend/20151028-meses-oszi-smink-barna-haju-divaknak-larion-oscar-tippjei.htmlMáshogy érdemes sminkelni a szőkéknek, és máshogy a barnáknak, de a színek kiválasztásánál a bőr tónusát és a szem színét is érdemes figyelembe venni. Larion Oscar sminkmester most elárulja, 2015 őszén mit érdemes előnyben részesíteniük a barna hajú hölgyeknek. TrendThinkstockMi egy modell életének legboldogabb pillanata? Gigi Hadid most elárulja!http://www.life.hu/trend/20151030-gigi-hadid-modellt-bevalasztottak-a-victorias-secret-showba.htmlA 20 éves modell Instagram-oldalán osztotta meg a nagy hírt: beválasztották a Victoria’s Secret show-ba.Trend--Te jó ég! Női nyaklánc férfiaknak az új trendőrülethttp://www.life.hu/trend/20151028-noi-nyaklanc-ferfiaknak-az-uj-trendorulet.htmlA Párizsi Divathéten készült fotón pillantottuk meg az év egyik legfurcsább kiegészítőjét: női nyaklánc férfi nyakban! Trend--Káprázatos őszi smink fekete hajú istennőknekhttp://www.life.hu/trend/20151027-larion-oscar-sminkmester-tippje-kaprazatos-oszi-smink-fekete-haju-istennoknek.htmlSzívesen eltérnél a megszokottól, de nem tudod, milyen smink passzol a fekete hajadhoz? Fogadd meg Larion Oscar tippjeit! Trend--Káprázatos őszi smink fekete hajú istennőknekhttp://www.life.hu/trend/20151027-larion-oscar-sminkmester-tippje-kaprazatos-oszi-smink-fekete-haju-istennoknek.htmlSzívesen eltérnél a megszokottól, de nem tudod, milyen smink passzol a fekete hajadhoz? Fogadd meg Larion Oscar tippjeit! Trend--Hogy néznének ki a világ legbefolyásosabb politikusai ÉNB Dávid hajával? Hát így!http://www.life.hu/trend/20151029-politikusok-man-bunttal-vagyis-ferfikonttyal.htmlImádjuk a vicces kedvű internetezőket, akik jobbnál jobb mémekkel látnak el minket. Ezúttal híres politikusok fejére varázsoltak férfikontyot, vagyis az úgynevezett man bunt. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.