Csábíts sötét ajkakkal ősz végén, de tartsd be a fő sminkszabályokat!

sminktrend rúzs smink sminktrükk ajak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az idei őszi–téli szezonban nagyon divatosak a sötét rúzsok, ám ezekkel kifejezetten óvatosan kell bánni! Larion Oscar sminkmester elárulja az alapszabályokat!
1. BE 3890 forint 2. Catrice 1249 forint 3. The Body Shop 3590 forint 4. Chanel 36 dollár 5. Rimmel London 6. Sisley 29 font 7. MAC 8. Avon 859 forint

Ha teltebb ajkakra vágysz,

világos bőrszínhez jól illenek a hideg színek,

mint a padlizsán, a szeder, vagy éppen a lilás árnyalatok.

Sötétebb bőrszínhez fantasztikusak a barnás, téglavöröses árnyalatok,

valamint a szenvedélyes bordó.

Azok, akiknek a bőrszíne semleges árnyalatú, gazdagon dúskálhatnak a színpompás ajakrúzsok között kedvükre,

mindenféle korlátozás nélkül.

De nézzük meg tüzetesebben a választás lehetőségét; a fő szempont a haj, valamint a bőrszín.

Kreol bőr, barna haj

Bármilyen árnyalatot is válassz, nem tudsz mellényúlni, igazi mázlista vagy a rúzsszínek terén, mert a legtöbb ajakrúzsszín jól áll neked. Egyedül a barnás árnyalatoktól sárgásabbnak tűnhetnek fogaid; ha ezt tapasztalod, akkor kerüld ezt az árnyalatot.

Világos bőr, szőke haj

A hamvas rózsaszíntől a mályván át a lilás, hideg árnyalatokig, gazdag választékban dúskálhatsz rúzsszínekben. A piros rúzsok közül a klasszikus piros, valamint a hideg piros áll a legelőnyösebben.

Forrás: Thinkstock

Porcelánfehér bőr, vörös haj

A pasztell árnyalatok a legelőnyösebbek számodra. De fantasztikusak még a narancsos árnyalatok, a fahéj, a marsala mély árnyalatai és a fahéj.

Világos bőrszín, fekete haj

Fenségesen mutat rajtad a fukszia, a dark berry, a borvörös, a vadszilva, valamint a lilák misztikus árnyalatai.

Mesés őszi smink barna hajú díváknakhttp://www.life.hu/trend/20151028-meses-oszi-smink-barna-haju-divaknak-larion-oscar-tippjei.htmlMáshogy érdemes sminkelni a szőkéknek, és máshogy a barnáknak, de a színek kiválasztásánál a bőr tónusát és a szem színét is érdemes figyelembe venni. Larion Oscar sminkmester most elárulja, 2015 őszén mit érdemes előnyben részesíteniük a barna hajú hölgyeknek. TrendThinkstockKáprázatos őszi smink fekete hajú istennőknekhttp://www.life.hu/trend/20151027-larion-oscar-sminkmester-tippje-kaprazatos-oszi-smink-fekete-haju-istennoknek.htmlSzívesen eltérnél a megszokottól, de nem tudod, milyen smink passzol a fekete hajadhoz? Fogadd meg Larion Oscar tippjeit! Trend--Britney leszerepelt, Taylor Swift nagyon odatette magát - sminkmustra az MTV VMA díjátadónhttp://www.life.hu/trend/20150831-mtv-vma-sminkek-larion-oscar-elmondja-kinek-volt-a-legszebb.htmlSzinte hiányzott már a nyüzsgés és felhajtás, de nem sokáig! Akár külcsíny-olimpiának is nevezhetjük az idei, fergetegesre sikeredett MTV Video Music Awards-ot! Eszméletlenül látványosak és polgárpukkasztóak voltak sztárjaink - mutatom is, ki hogyan szerepelt a sminkek terén. TrendAFPTökéletes sminklemosás lépésről lépésre - fontosabb, mint gondolnádhttp://www.life.hu/trend/20150824-tokeletes-sminklemosas-lepesrol-lepesre-larion-oscar-trukkjei.htmlHa rendszeresen sminkelsz, biztosan jól tudod, hogy az egyik legfőbb szépségbaki, amit elkövethetsz, az az, ha sminkben fekszel le aludni. A sminklemosás is olyan, mint minden más: érdemes megtanulni, hogyan is kell pontosan végezni. Lesd el Larion Oscar sminkmester trükkjeit!TrendThinkstockKönnyű arckrémek smink alá - ezek biztosan beválnakhttp://www.life.hu/trend/20150731-konnyu-arckremek-nyari-smink-ala-ezek-biztosan-bevalnak.htmlA bőrápolás télen-nyáron fontos, ám a melegben érdemes tápláló, mégis nagyon könnyed arckrémet használnod a smink alá. De milyen szempontok szerint érdemes válogatni? Larion Oscar sminkmester elárulja!TrendThinkstock5 szuperdögös fekete szett az amfAR-gálánhttp://www.life.hu/trend/20151030-divat-es-trend-lenyugozo-ruhak-az-amfar-galan.htmlCsütörtök este tartották Los Angelesben az amfAR-gálát, ahol ismét igazi sztárparádé volt a vörös szőnyegen. Íme, öt szett, amit látni kell!Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.