A fürdőszoba padlóján hagyták síró lányukat Tom Cruise-ék

fürdőszoba Suri Cruise lány sírás egyház szcientológia Katie Holmes Tom Cruise
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Leah Remini színésznő hamarosan megjelenő könyvében számol be arról, milyen is volt a szcientológia egyház tagjaként élni.

Tom Cruise és Katie Holmes hagyták, hogy a fürdőszoba padlóján sírjon az akkor 7 hónapos lányuk, Suri - állítja nemsokára megjelenő könyvében Leah Remini.

Katie Holmes és Tom Cruise 2012-ben váltak el Forrás: Northfoto, AFP

A színésznő, akinek november 3-án jelenik meg a Bajkeverő, avagy túlélni Hollywoodot és a szcientológiát című kötete, a New York Daily News szerint ott volt azon a vacsorán, melyen az eset megtörtént.

Furcsa módon sem Suri szülei, sem pedig a vendégek nem foglalkoztak a kicsi sírásával, és semmiféle aggodalmat nem mutattak iránta. Remini elmondása szerint 5 perc után megnézte, minden rendben van-e a kislánnyal, akit 3 másik nő társaságában talált a fürdőszobában.

Nem tettek semmit, csak bámulták az éhen hagyott, padlón fekvő csecsemőt, akit az új testbe született L. Ron Hubbard, a szcientológia egyház 1986-ban elhunyt alapítójának hittek. Remini visszaemlékezése szerint hosszú percekig tartott, mire meggyőzte őket, hogy vegyék fel a kis Surit, és adjanak neki egy kis meleg tejet.

Leah Remini kisgyermekkora óta tagja volt az egyháznak, 2013-as kilépése óta többször szólalt fel a szervezet ellen.

Végre láthatod a képet Tom Cruise lánya, Isabella Cruise esküvőjérőlhttp://www.life.hu/trend/20151009-kep-isabella-cruise-eskuvojerol.htmlNicole Kidman és Tom Cruise közösen örökbe fogadott lánya összekötötte életét párjával. Végre képet is láthatunk a menyasszonyról. TrendNorthfotoSzecsődi Kari:Megtanultam nőként élni, lassan jöhet a végleges lépéshttp://www.life.hu/sztarok/20151101-szecsodi-kari-megtanultam-nokent-elni-johet-va-vegleges-atalakitas.html Szecsődi Kari még csak 23 éves, de már olyan életúttal rendelkezik, ami egy nyugdíjasnak is a javára válna. A transznemű fiatal számos sikert, ugyanakkor rengeteg fájdalmat és szenvedést tudhat maga mögött. Rájött, hogy az élet legszebb része nem a csillogás, hanem a meleg családi háttér, a civil élet. TV + Sztárok--Eladta luxusvilláját Tom Cruise - Nézz be a sztár otthonába!http://www.life.hu/otthon/20151001-tom-cruise-szinesz-eladta-hollywoodi-luxusotthonat.htmlEgy kis veszteséggel, de elkelt a Mission: Impossible filmek sztárjának hollywoodi otthona. Íme, egy kis ízelítő abból, pontosan hol is élte mindennapjait Tom Cruise.Otthon--Csodanőként szoptat Alyssa Milano - Fotó!http://www.life.hu/csalad/20151102-alyssa-milano-csodano-jelmezben-szoptat.htmlHalloween ünnepén egy régi képpel nosztalgiázott a színésznő: tavaly ilyenkor ugyanis Wonder Woman jelmezben szoptatta kisbabáját. Család--Katie Holmes nagyon csúnyán lebukott - Újra cigizik a színésznő?http://www.life.hu/drlife/20150828-katie-holmes-cigizett-a-forgatason.htmlA pletykák szerint Katie Holmes néha cigizik, néha nem. Úgy tűnik, most újra a zugdohányos korszakát éli.Dr. Life--Katie Holmes kislánya igazi művész – Festékszóróval alkot az anyukájának http://www.life.hu/sztarok/20150907-katie-holmes-kislanya-suri-cruise-igazi-muvesz-festekszoroval-alkot-az-anyukajanak.htmlNagyon ritkán láthatunk fotókat Kati Holmes és Tom Cruise közös gyermekéről, a kis Suriról. Ezúttal azonban édesanyja kivételt tett, és közelről vehetjük szemügyre a sztárcsemetét. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.