Leah Remini színésznő hamarosan megjelenő könyvében számol be arról, milyen is volt a szcientológia egyház tagjaként élni.

Tom Cruise és Katie Holmes hagyták, hogy a fürdőszoba padlóján sírjon az akkor 7 hónapos lányuk, Suri - állítja nemsokára megjelenő könyvében Leah Remini.

Katie Holmes és Tom Cruise 2012-ben váltak elForrás: Northfoto, AFP

A színésznő, akinek november 3-án jelenik meg a Bajkeverő, avagy túlélni Hollywoodot és a szcientológiát című kötete, a New York Daily News szerint ott volt azon a vacsorán, melyen az eset megtörtént.

Furcsa módon sem Suri szülei, sem pedig a vendégek nem foglalkoztak a kicsi sírásával, és semmiféle aggodalmat nem mutattak iránta. Remini elmondása szerint 5 perc után megnézte, minden rendben van-e a kislánnyal, akit 3 másik nő társaságában talált a fürdőszobában.

Nem tettek semmit, csak bámulták az éhen hagyott, padlón fekvő csecsemőt, akit az új testbe született L. Ron Hubbard, a szcientológia egyház 1986-ban elhunyt alapítójának hittek. Remini visszaemlékezése szerint hosszú percekig tartott, mire meggyőzte őket, hogy vegyék fel a kis Surit, és adjanak neki egy kis meleg tejet.

Leah Remini kisgyermekkora óta tagja volt az egyháznak, 2013-as kilépése óta többször szólalt fel a szervezet ellen.