Chloe Madeley szexi hasát akarjuk

alak modell tévés kép fotó diéta Chloe Madeley testedzés Instagram önbizalom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A brit tévés és modell újabb nyalánksággal örvendeztette meg követőit Instagram oldalán.

Chloe Madeley izmos és feszes teste a jelek szerint köszöni, de remekül van. A 28 éves fitneszfanatikus, aki korábban bugyi nélkül került címlapra, ezúttal képmegosztó oldalán villantotta meg újra szuperszexi alakját egy szál sportmelltartóban és sortban.

Forrás: Instagram/Chloe Madeley

Nehezen tudjuk elképzelni, hogy az életmódblogger és modell korábban súlyos önértékelési probémákkal küzdött, pedig nemrég pontosan erről beszélt.

Botrány! 172 centis, 36-os méretű lányt hirdetnek plus size modellként!http://www.life.hu/ez-zsir/20151102-plus-size-modellkent-hirdetik-a-36os-meretu-vekony-lanyt.htmlEgy friss kutatás szerint a brit plus size modellek háromnegyede 36-os és 40-es méret között van, holott valójában a 40-es mérettől kezdődik ez a kategória. Ez Zsír!--A gyakorlat, ami maximálisan ellazít: Kedvencünk a boldogbaba-póz!http://www.life.hu/ez-zsir/20150417-jogaiskola-a-jogaklikkel-boldog-baba-poz.htmlOnline jógaiskolánk "Kedvenc jógapózom" sorozatában ezen a héten az ananda balasana, vagyis boldogbaba-pózról olvashatsz, amely az egyik legtökéletesebb deréklazító testhelyzet - tégy egy próbát!Ez Zsír!--Túl messzire ment? Napi 4 órát edz a 20 éves fitneszmodellhttp://www.life.hu/ez-zsir/20151016-maggie-russell-fitneszmodell-naponta-4-orat-edz-es-szigoruan-dietazik.htmlTöbb megmérettetésre is készül Maggie Russell, aki naponta kétszer látogatja az edzőtermet, és mindössze 1100 kalóriát eszik. Ez Zsír!OrigoÍgy fest izzadtan, jóga közben Jessica Albahttp://www.life.hu/ez-zsir/20151009-jessica-alba-smink-nelkul-izzadtan-jogazik-es-ezt-egy-foton-is-fel-meri-vallalni.htmlA hollywoodi világsztár életében fontos helyet foglal el a sport. A színésznőt most edzés közben, izzadtan kapták lencsevégre. Ez Zsír!Origo40 kilogrammos súlyzókkal edz a közel 4 hónapos terhes kismamahttp://www.life.hu/ez-zsir/20151020-revie-schulz-edzo-40-kilogrammos-sulyzokkal-edz-a-terhessegenek-16-heteben.htmlA terhességének 16. hetében járó Revie Schulz várandóssága alatt sem hanyagolja szeretett sportágát, a crossfitet. Ez Zsír!OrigoEljött a benti sportok ideje - 4 edzésmódszer, ami biztosan hódít idénhttp://www.life.hu/ez-zsir/20151030-benti-mozgasformak-a-hideg-ido-miatt.htmlKint egyre hidegebb van, és bár imádsz futni, biciklizni, de semmi kedved a ködös reggeleken vagy munka után a sötétben kimerészkedni a levegőre? Az edzést ne hagyd abba, de válogass néhány népszerű és hatásos benti mozgásforma közül! Ez Zsír!Thinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.