Eltelt újabb egy év – Meadow Walker ma ünnepli a 17. születésnapját. Immáron ez a második év, hogy ezt a boldog napot szeretett édesapja, Paul Walker nélkül kell töltenie.

Meadow Walker 1998. november 4-én született, Rebecca McBrain és Paul Walker egyetlen közös gyermekeként. Édesanyja és édesapja sosem házasodtak össze, valójában Rebecca csak egy futó kaland volt Paul Walker számára, ám közös gyermeküket a színész mindennél jobban szerette. 

Meadow WalkerForrás: Instagram/Meadow Walker

Meadow a kisgyermekkorát Hawaiin töltötte az édesanyjával, de már akkor is nagyon szoros volt a kapcsolata az apjával, aki pici korától kezdve részt vett a nevelésében. Élete utolsó hónapjaiban pedig főállású apaként is helytállt, miután a lánya hozzá költözött. 

Paul Walker 40 évesen, két évvel ezelőtt, november 30-án autóbalesetben halt meg. A hír hallatán Meadow teljesen összeomlott. Apja halála körül rengeteg kérdés maradt nyitva, Meadow pedig a média kereszttüzébe került. Nemigen nyilatkozott a sajtónak, mivel az édesanyja megtiltotta neki, hogy bármit is mondjon. Az elkeseredett lány így a közösségi médiát használta arra, hogy a benne dúló érzelmeket megossza a rajongókkal. Sokszor posztol Facebook- és Twitter-oldalán az édesapjával közös fotókat, amikhez általában rendkívül megható sorokat ír, ezeket pedig a rajongók igen hálásan fogadják.

Keserédes nap ez egy olyan lány számára, akinek édesapa nélkül kell felnőnie, mi mégis sok boldogságot szeretnénk kívánni neki! 

Az alábbiakban összegyűjtöttük a legédesebb és legmeghatóbb apa-lány képeket, Paul és Meadow Walkerről. 

/1511/Paul_2015113131658