Csirke, zöldség és sok-sok edzés – a csodaszép modell kitálalt arról, hogyan készül a Victoria's Secret decemberi divatshow-jára.

Lily Aldridge fogja viselni idén a Victoria's Secret fehérneműmárka ikonikus melltartóját, a Fantasy Bra-t. A 29 éves modell komolyan veszi a feladatot, és gőzerővel készül a decemberi divatshowra.

Idén Lily Aldridge viseli a dollármilliókba kerülő Fantasy Bra-tForrás: Instagram/Lily Aldridge

Egészségesen étkezem, sok sült csirkét és zöldséget eszem. Általában magam készítem el az ételeket, így mindent tudok, hogy mi kerül bele – mondta el egy nemrég adott interjújában az egygyerekes anyuka. Hozzátette: egy nap kétszer edz, reggelente egy óra kardiózással indít, délután pedig fél órát tornázik. Bár egyszerűen hangzik, annyira mégsem az: egy blogger korábban kipróbálta az angyalok diétáját, a végeredményről bővebben itt olvashatsz.

A világ legdrágább melltartójának története
Minden évben a legsikeresebb és legnépszerűbb modell viselheti a világ legnagyobb fehérneműshow-ján, a Victoria's Secret kifutóján a Fantasy Bra névre hallgató méregdrága csodamelltartót. Idén először nem egy, hanem két modell mutatja majd be a többmilliós fehérneműket, de lássuk itt, hogy 1996 óta kik viselhették ezeket a kreációkat.