Micsoda test! Így fest bikiniben 10 hónappal a szülés után Blake Lively

alak film forgatás szülés karcsúság Ausztrália test bikini fürdőruha Blake Lively
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő parányi fürdőruhában mutatta meg tökéletes alakját egy filmforgatáson Ausztráliában.

Blake Lively-nak a terhessége előtt, illetve alatta sem volt gondja a súlyával, hiszen a mindig karcsú színésznőre alig jött fel pár kiló a várandóssága alatt.

Forrás: Instagram/Blake Lively

Kislánya, James születése után 10 hónappal pedig máris csúcsformában vetette bele magát a munkába: kattints ide a képekért, és nézd meg, hogy fest bikiniben A pletykafészek sztárja, akit legújabb filmje forgatása alatt kaptak lencsevégre Ausztráliában!

Taníts minket, Blake Lively!

Vitathatatlanul Blake Lively Hollywood egyik legstílusosabb csillaga, és ezen még az anyaság sem változtatott. Neki tényleg a kisujjában van a divat, sőt mit több, stylistra sincs szüksége ahhoz, hogy ÍGY nézzen ki. De jó tudni, hogy a saját stílusának keresése közben ő is követett el néhány bakit - ezeket itt meg is mutatjuk, és azt is, mit érdemes tanulni Ryan Reynolds gyönyörű feleségétől!

Eljött a benti sportok ideje - 4 edzésmódszer, ami biztosan hódít idénhttp://www.life.hu/ez-zsir/20151030-benti-mozgasformak-a-hideg-ido-miatt.htmlKint egyre hidegebb van, és bár imádsz futni, biciklizni, de semmi kedved a ködös reggeleken vagy munka után a sötétben kimerészkedni a levegőre? Az edzést ne hagyd abba, de válogass néhány népszerű és hatásos benti mozgásforma közül! Ez Zsír!ThinkstockÓrákat ülsz a gép előtt? 5 perc edzés az irodában simán belefér!http://www.life.hu/ez-zsir/20151104-edzes-es-a-gerinc-atmozgatasa-az-irodaban-nagy-amarilla-gerinctrener-gyakorlatai.htmlEgyre többet fáj a hátad, küzdesz a visszerekkel, de alig van időd edzeni? A számítógép előtt ülve is simán átmozgathatod magad! Nemrég Nagy Amarilla gerinctréner mutatott be nekünk 5 pofonegyszerű irodai gyakorlatot, most következzen a folytatás! Ez Zsír!--Ha nincs fotó, meg sem történt! - Gáspár Evelin szelfi nélkül nem is edzhttp://www.life.hu/ez-zsir/20151103-gaspar-evelin-szelfi-nelkul-nem-emel-sulyokat-mindig-kapunk-ujabb-edzos-kepet.htmlA sztárcsemete az utóbbi hónapokban szinte napi szinten posztolt magáról olyan fotókat, ahol keményen edzi a testét. Evelin kép nélkül nem is kezd bele! Ez Zsír!OrigoMolnár Anikót jógaórára vittükhttp://www.life.hu/ez-zsir/20151104-molnar-anikot-az-egykori-nagy-ot-jogaorara-vittuk-es-megdolgoztattuk-az-izmait.htmlAz egykori Nagy Őt meginvitáltuk egy gerincjógaórára, és bár tinédzserkora óta nem próbálta az ászanák világát, ügyesen hajtotta végre a nyakatekertebb pózokat is. Ez Zsír!Fotó: Szabó Gábor - OrigoMinden reggel csak Nutellát evett, 100 kilósra hízott a fiatal lány http://www.life.hu/ez-zsir/20151104-evekig-csak-nutellat-evett-most-fogyokurazni-kell-miatta-egy-angol-lanynak.htmlCharlotte Bourton éveken át minden nap kizárólag ezt az édességet volt hajlandó enni, persze kenyérrel. Később elképesztő súlygyarapodást tapasztalt. Ez Zsír!OrigoLily Aldridge elárulta, mi kell ahhoz, hogy valaki Victoria's Secret angyal lehessenhttp://www.life.hu/ez-zsir/20151104-lily-aldridge-modell-elarulta-mi-kell-ahhoz-hogy-valaki-victorias-secret-angyal-lehessen.htmlCsirke, zöldség és sok-sok edzés – a csodaszép modell kitálalt arról, hogyan készül a Victoria's Secret decemberi divatshow-jára.Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.