George Clooney-t és sztárügyvédnő feleségét egy Los Angeles-i filmpremieren kapták lencsevégre, ahol Amal Clooney már nem tudta elrejteni egyre nagyobb hasát.

Egyre több jel mutat arra, hogy igaz a hír: George Clooney és Amal Clooney tényleg első babájukat várják. A találgatások már korábban is felröppentek, most azonban a sztárpár egyik közeli forrása újra megerősítette: úton az első Clooney-bébi!

Ez bizony már egy 3 hónapos pocak!Forrás: Northfoto

 

"Amal annyira vékony, hogy szinte nem is látszik a gömbölyödő hasa.Ráadásul mivel még alig van túl az első három hónapon, úgy gondolta, rejtegetni tudja egy ideig. De ennek vége - mondta el az OK! magazin egyik bennfentese. Hozzátette: George és divatikonná vált felesége nagyon óvatosak, és hihetetlenül félnek mindenfajta komplikációtól. A színész most még inkább rajta tartja szemét a sztárügyvédnőn, akinek még ebédet is küldet, ha épp nem tud otthon enni vele - csak azért, hogy megbizonyosodjon róla, hogy rendszeresen és kielégítően táplálkozik.

Bár a sztárpár nem erősítette meg a hírt, a minap róluk készült kép mindent elárul: Amal pocakja jóval kerekebb, mint volt!

Ő az új stíluskirálynő?
Katalin hercegnő pillanatok alatt stílusikon lett, de nem ő az egyetlen: úgy tűnik, George Clooney újdonsült felesége is konyít valamelyest a divathoz, az ízlése pedig kifogástalan. Szerintünk legalábbis. Neves hazai stylistokkal, stílustanácsadókkal vettük górcső alá Amal Alamuddin ruhatárát - cikkünkért kattints ide!