Lebuktak! Szépen gömbölyödik Amal Clooney terhespocakja

Forrás: NORTHFOTO/AFF/PA Images/© Lumarphoto / Aff-Usa.Com -
terhespocak George Clooney szülő anya babavárás gyerekvállalás apa Amal Alamuddin Amal Clooney
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
George Clooney-t és sztárügyvédnő feleségét egy Los Angeles-i filmpremieren kapták lencsevégre, ahol Amal Clooney már nem tudta elrejteni egyre nagyobb hasát.

Egyre több jel mutat arra, hogy igaz a hír: George Clooney és Amal Clooney tényleg első babájukat várják. A találgatások már korábban is felröppentek, most azonban a sztárpár egyik közeli forrása újra megerősítette: úton az első Clooney-bébi!

Ez bizony már egy 3 hónapos pocak! Forrás: Northfoto

Bár a sztárpár nem erősítette meg a hírt, a minap róluk készült kép mindent elárul: Amal pocakja jóval kerekebb, mint volt!

Ő az új stíluskirálynő?

Katalin hercegnő pillanatok alatt stílusikon lett, de nem ő az egyetlen: úgy tűnik, George Clooney újdonsült felesége is konyít valamelyest a divathoz, az ízlése pedig kifogástalan. Szerintünk legalábbis. Neves hazai stylistokkal, stílustanácsadókkal vettük górcső alá Amal Alamuddin ruhatárát - cikkünkért kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.