Telik az a fránya idő: Szandi lánya, Blanka immár 15 éves kis hölgy, akinek feltett szándéka rátalálni végre a saját útjára. Erről adott őszinte interjút a Best magazinnak.

Kislánykora óta nyomon követhette a közönség Szandi legidősebb gyermeke, Bogdán Blanka életét. A fiatal lány immár 15 éves és kész nő, akit egyre jobban foglalkoztat a gondolat, hogy végre rájöjjön, mivel is szeretne foglalkozni, mi az, amiben végre rátalálhat önmagára. 

Fotó: Pintácsi Viki

15 évesen elérkezett az idő, hogy végre szembenézzek magammal, mert egyelőre nem igazán tudom, ki is vagyok valójában. A szüleim nem erőltetnek rám semmit, de most azt mondom, nem lesz belőlem énekesnő - mondta el a Bestnek adott interjújában Blanka, akinek már volt szerencséje kipróbálni magát a színpadon édesanyja oldalán egy családi produkcióban. Fiatalság és bolondság ide vagy oda, Blanka életének központjában egyelőre nem a fiúk és a bulizás áll. Az osztálytársaim már járnak fiúkkal, bulizni is mennek, hívnak engem is, de nekem még nincs kedvem. Pedig anyáék biztos elengednének, hisz ő is 16 évesen lett apa szerelme.