Sosincs késő belekezdeni az edzésbe! Hámori Barbi, a Move it, Blondie! bloggere hétről hétre olyan mozgásformákat, edzéstípusokat mutat be, amelyekkel garantáltan csúcsformába kerülsz. Edzésre fel – a héten a Reggaeness kerül terítékre.

Miért indulunk neki egy edzésnek? Mert lazítani akarunk és kiüríteni a fejünket! A sok dolog közepette eléggé stresszesen érkezem meg az órára. A helyszín és a berendezés nem változott a legutóbbi látogatásom óta, kivéve, hogy a tanár ezúttal férfi. Már az óra elején megtudjuk, hogy a közel 60 perc alatt nem fogunk megállni a végeláthatatlan mixnek és a tematikának köszönhetően.

Fotó: Németh Balázs

A reggaeness ötvözi a fitneszt és a reggaeton táncot, amit két oktató fejlesztett és dolgozott ki teljes egészében; sok a láb- és karmunka, a törzskörzés, nem fekszünk le a földre felüléseket csinálni, de az egész testet átmozgatjuk. Pár leányzó annyira profin nyomja, hogy Jennifer Lopez háttértáncosai eláshatnák magukat.

Fotó: Németh Balázs

 Ha érdekel a teljes bejegyzés, és szeretnéd tudni, mire jó még ez az edzésmódszer, kattints IDE, a Move it, Blondie! blogra!