A 16 akciónap keretében ismét megrendezésre kerül a Süel Műhelyvásár. A közkedvelt magyar divatmárka idén is részt vesz a nők elleni erőszak teljes megszűnésért folytatott harcban.

November 25-én, azaz a Nők elleni erőszak világnapján ismét megrendezésre kerül a Süel Jótékonysági Műhelyvásár, amelynek bevételét a márka a NANE Egyesület javára ajánlja majd fel. 

Forrás: Thinkstock

A műhelyvásáron olyan termékek kerülnek kiárusításra 1000-3000-5000 és 7000 forintos árakon, melyek:

  • prototípusok
  • minták, amelyek kialakítása még nem volt tökéletes
  • enyhén hibás (szálhiba, cipzár proléma stb) termékek
  • több évvel ezelőtt kifutott modellek

Bővebb információért kattints a NANE honlapjára!

A családon belüli erőszak nem magánügy
A Nők a Nőkért Együtt az Erőszak Ellen (NANE) Egyesület 1994 januárjában alakult azzal a céllal, hogy segélyvonalat indítson bántalmazott nők részére. Ez a segélyvonal az egyetlen olyan célzott telefonos szolgáltatás e témában, amelyet képzett női önkéntesek működtetnek civil szervezeti keretek között. A NANE a meghallgatásban, az ítéletmentes megértésben, valamint a családon belüli erőszak társadalmi jelenségéről szóló ismeretek terjesztésében tud segíteni.
A Segélyvonal bántalmazott nőknek és gyerekeknek ingyenes segélyvonal telefonszáma +36-80-505-101, és hétfő, kedd, csütörtök, péntek napokon 18 és 22 óra között hívható.
A Szexuális Erőszak Segélyvonal a +36-40-630-006-os kék számon hívható (helyi tarifával), hétfőnként 10–14, szerdánként 14–18, péntekenként 10–14 óráig.
További információért látogasd meg a nane.hu illetve a nokjoga.hu oldalakat!