Milyen a tökéletes partismink 2015 telén? Megmutatjuk!

Forrás: Thinkstock -
parti Ragyogás pirosító smink Larion Oscar
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lüktető szenvedély, egy kis fashionista modernizáció – így jellemezhető a tökéletes téli partismink, amit Larion Oscar sminkmester segítségével te is könnyedén elkészíthetsz.

Egységesítsd bőröd színét és szerkezetét kedvenc növényi, folyékony alapozóddal. Finoman vidd fel rá a transzparens púdert, amitől selymes, matt és igazán tartós lesz a sminked.

Forrás: Thinkstock

Az orcák természetes ragyogását barackos árnyalatú arcpirosítóval érheted el.

Ezzel az esti bulin is üde és friss lesz a megjelenésed. A szemfestés első lépéseként válassz tartós szemhéjkrémet:

egy gyönyörű pezsgő árnyalatot.

Ezt satírozd a mozgó szemhéj egészére, majd a szemzugtól a szemöldökig, és a szem külső szélétől szintén a szemöldökig készíts egy finom, halvány árnyékot. Ezután egy bronz szemhéjpúdert satírozz a mozgó szemhéjra, a szempillatőre pedig tegyél hideg barna szemhéjkrémet, vagy szemceruzával mélyítsd a tekinteted.

A szemzugba vigyél fel egy szenvedélyes korall-narancs árnyalatot.

Ez kerüljön alulra is, de csak a szem közepéig, szép átmenettel.

Forrás: Thinkstock

A szemöldökcsont közepére satírozz highlightot. Tartós krémtussal, kifelé vastagodó tusvonallal koronázd meg a szemfestést. Szemöldöködet élénkítsd a szemöldökformázó ceruzával, aztán egy áttetsző balzsammal csinosítsd, hogy rendezett és szép fénye legyen. Szempilláidat fekete, dúsító spirállal fesd ki, de csak fent. Végül egy szenvedélytől izzó, élénknarancs árnyalatú szájfénnyel fesd ki ajkaidat. Kalandra fel!

Arckrémek téli smink alá - Segítünk választani!

Télen is ugyanazt a krémet használod a smink alá, mint a nyári hónapokban? A mínuszok beköszöntével érdemes lenne más termékeket is kipróbálnod. Larion Oscar sminkmester elárulta nekünk, mi alapján válasszuk ki a tökéletes téli arckrémet.
Van fölös 16 milliód? Akkor tiéd lehet a világ legdrágább táskájahttp://www.life.hu/trend/20151126-a-vilag-legdragabb-taskaja-louis-vuitton-es-16-millio-forintba-kerul.htmlA Louis Vuitton tervezte City Steamer fantázianévre hallgató csoda többe kerül, mint egy világkörüli utazás vagy egy vadiúj sportautó.TrendOrigoÁlomszép esküvői ruhák 2015-ben, világsztár módrahttp://www.life.hu/trend/20151124-sztarok-eskuvoi-ruhai-2015-ben.html2015 is bővelkedett sztáresküvőkben, a Vergara-Manganiello lagzi után pedig úgy éreztük, itt az ideje összeszedni az idei év legszebb celebmenyasszonyait. Káprázatos ruhák, mesés helyek és szebbnél szebb arák következnek! Trend--Mihalik Enikő smink nélkül is csodásan - Fotó!http://www.life.hu/trend/20151125-mihalik-eniko-reggel-ebredes-utan-is-gyonyoru-agybol-szelfizett-a-modell.htmlA magyar modell szinte napi szinten oszt meg fotókat magáról a rajongókkal. Most az ágyból örvendeztette meg a követőit. TrendOrigoMicsoda?! Berki Krisztián műszempillákat rakatott felhttp://www.life.hu/trend/20151125-berki-krisztian-muszempillaval-hodit-a-macso-szerint-igazan-dogos-a-pillakkal.htmlA népszerű műsorvezető lassan az összes szépészeti beavatkozáson átesik, és nem riad vissza, ha csinos lányok helyett rajta kísérleteznek. TrendFotó: Zsigmond László/Life.huHoppá! Egy szál tangában pózolt Heidi Klumhttp://www.life.hu/trend/20151125-heidi-klum-egy-szal-tangaban-pozolt.htmlA dögös modell egyre szexibb képekkel lepi meg Instagram-követőt – ezúttal csak egy tanga volt rajta. Trend--Így festettek az álompárok 1900-tól napjainkig - Videó! http://www.life.hu/trend/20151124-igy-valtozott-a-noi-es-es-ferfi-szepsegideal-az-evtizedek-alatt-erdekes-video.htmlAhány évtized, annyi stílus. Minden kornak megvolt a maga szépségideálja, melyből most egy pár perces videó is készült. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.