Lüktető szenvedély, egy kis fashionista modernizáció – így jellemezhető a tökéletes téli partismink, amit Larion Oscar sminkmester segítségével te is könnyedén elkészíthetsz.

Egységesítsd bőröd színét és szerkezetét kedvenc növényi, folyékony alapozóddal. Finoman vidd fel rá a transzparens púdert, amitől selymes, matt és igazán tartós lesz a sminked. 

Forrás: Thinkstock

Az orcák természetes ragyogását barackos árnyalatú arcpirosítóval érheted el.  Ezzel az esti bulin is üde és friss lesz a megjelenésed. A szemfestés első lépéseként válassz tartós szemhéjkrémet: 

egy gyönyörű pezsgő árnyalatot.  Ezt satírozd a mozgó szemhéj egészére, majd a szemzugtól a szemöldökig, és a szem külső szélétől szintén a szemöldökig készíts egy finom, halvány árnyékot. Ezután egy bronz szemhéjpúdert satírozz a mozgó szemhéjra, a szempillatőre pedig tegyél hideg barna szemhéjkrémet, vagy szemceruzával mélyítsd a tekinteted. A szemzugba vigyél fel egy szenvedélyes korall-narancs árnyalatot.  Ez kerüljön alulra is, de csak a szem közepéig, szép átmenettel.

Forrás: Thinkstock

A szemöldökcsont közepére satírozz highlightot. Tartós krémtussal, kifelé vastagodó tusvonallal koronázd meg a szemfestést. Szemöldöködet élénkítsd a szemöldökformázó ceruzával, aztán egy áttetsző balzsammal csinosítsd, hogy rendezett és szép fénye legyen. Szempilláidat fekete, dúsító spirállal fesd ki, de csak fent. Végül egy szenvedélytől izzó, élénknarancs árnyalatú szájfénnyel fesd ki ajkaidat. Kalandra fel!

Arckrémek téli smink alá - Segítünk választani!
Télen is ugyanazt a krémet használod a smink alá, mint a nyári hónapokban? A mínuszok beköszöntével érdemes lenne más termékeket is kipróbálnod. Larion Oscar sminkmester elárulta nekünk, mi alapján válasszuk ki a tökéletes téli arckrémet.