A Louis Vuitton tervezte City Steamer fantázianévre hallgató csoda többe kerül, mint egy világkörüli utazás vagy egy vadiúj sportautó.

Még éppen időben az ünnepek előtt: a Louis Vuitton divatmárka bemutatta legújabb táskacsodáját, amelyet jelenleg a világ legdrágább darabjaként tartanak számon. A City Steamer fantázianevet viselő szépség ára 55 ezer dollár, vagyis körülbelől 16 millió forintba kerül.

Forrás: Louis Vuitton

Értékét alapanyaga rejti: a táska aligátorbőrből készült, amely egzotikus bőr lévén akár 30-szor többet ér az olcsóbbnak számító marhabőrnél. Mindezen túl jár hozzá egy különleges, gravírozott lakat, egy névcímke, és a Louis Vuittin emblémával ellátott díszecske. A nude színben pompázó táskát lehet karon, vállon, azon keresztbevetve is hordani, és külön rekesz biztosítja az elegendő helyet az iratoknak, papíroknak és a pénznek is.

Láttad már a világ legdrágábbnak mondott retiküljét? Kattints ide érte! A világ másik, aranyból készült és drágakövekkel kirakott csodáját - amely szintén milliókba kerül - ide kattintva nézheted meg.

Bajban van a világ leghíresebb táskája
Mostanában több gond is volt a Louis Vuitton háza táján: a világhírű dizájnermárkát többen támadni kezdték a híres Hermés darabjait az eljárás miatt, amellyel készülnek. Az ügyről bővebben itt olvashatsz.