Van fölös 16 milliód? Akkor tiéd lehet a világ legdrágább táskája

Forrás: Louis Vuitton -
fashion week bőr drága Louis Vuitton millió aligátor táska
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Louis Vuitton tervezte City Steamer fantázianévre hallgató csoda többe kerül, mint egy világkörüli utazás vagy egy vadiúj sportautó.

Még éppen időben az ünnepek előtt: a Louis Vuitton divatmárka bemutatta legújabb táskacsodáját, amelyet jelenleg a világ legdrágább darabjaként tartanak számon. A City Steamer fantázianevet viselő szépség ára 55 ezer dollár, vagyis körülbelől 16 millió forintba kerül.

Forrás: Louis Vuitton

Értékét alapanyaga rejti: a táska aligátorbőrből készült, amely egzotikus bőr lévén akár 30-szor többet ér az olcsóbbnak számító marhabőrnél. Mindezen túl jár hozzá egy különleges, gravírozott lakat, egy névcímke, és a Louis Vuittin emblémával ellátott díszecske. A nude színben pompázó táskát lehet karon, vállon, azon keresztbevetve is hordani, és külön rekesz biztosítja az elegendő helyet az iratoknak, papíroknak és a pénznek is.

Láttad már a világ legdrágábbnak mondott retiküljét? Kattints ide érte! A világ másik, aranyból készült és drágakövekkel kirakott csodáját - amely szintén milliókba kerül - ide kattintva nézheted meg.

Bajban van a világ leghíresebb táskája

Mostanában több gond is volt a Louis Vuitton háza táján: a világhírű dizájnermárkát többen támadni kezdték a híres Hermés darabjait az eljárás miatt, amellyel készülnek. Az ügyről bővebben itt olvashatsz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.