Az Oscar-díjas színész őszintén beszélt felesége, Rita Wilson mellrákkal való küzdelméről és gyógyulásáról.

Idén tavasszal robbant a hír, miszerint Tom Hanks felesége, Rita Wilson mellrákja miatt dupla masztektómián, majd mellrekonstrukciós műtéten esett át.

Forrás: AFP/Chance Yeh

A Forrest Gump és a Számkivetett sztárja egy nemrég adott interjújában elmondta: hálás azért, hogy élete párja ilyen gyorsan felgyógyult betegségéből, és nagyon büszke nejére és bátorságára. "Rita és én szerencsések vagyunk, mert a világ legjobb egészségügyi szolgáltatásait is megengedhettük magunknak, és ezért nagyon hálásak is vagyunk, de miközben ez történt,a legtöbb, amit tehettem, hogy fejet hajtok a feleségem bátorsága előtt - mondta el a Daily Mailnek Tom Hanks, aki egy korábbi interjúja szerint Rita betegsége közelebb hozta őket egymáshoz.

A 7 legkitartóbb hollywoodi álompár
Mi a leggyakoribb dolog Hollywoodban a pálmafa és a plasztikai műtétek után? A tönkrement celebkapcsolatok: Brad és Jen párosától Tom és Nicole (majd Katie) kettősén keresztül Cameron és Justin szakításáig - tele a padlás a széthullott álompárok csillogásának darabkáival. De azért akadnak kivételek - a cikkért kattints ide!