Az ünnepekre készülődve mi más is lehetne december hónap színe, mint az elegánsan ragyogó pezsgőszín. Idegenkedsz tőle? Ne tedd! Mutatjuk, milyen árnyalatokkal harmonizálhat jól az otthonodban.

Milyen is pontosan a pezsgőszín?

Olyan mint a pezsgőé! A viccet félretéve, a pezsgőárnyalatot leginkább a sárga és a bézs keverékeként definiálhatnánk. De mivel egy átlátszó folyadékról van szó, a pezsgő színe függ a ráeső fény irányától, de még a háttér színétől is.

Gyöngyöző pezsgőForrás: wickednweird.blogspot.hu

Miért pont pezsgőszín?

A pezsgő a luxus, az elegancia színe, tökéletesen illik a karácsony ünnepélyességéhez, az év végi pezsgőmámorhoz. Ezenkívül az sem elhanyagolható szempont, hogy halványsága miatt remekül harmonizál szinte az összes színnel. Kitűnő választás lehet a klasszikus karácsonyi színek mellé, mint az arany, az ezüst, a zöld, vagy a fehér, a pasztell színekkel, például a pasztellrózsaszínnel párosítva légiesen könnyed hatást tudsz elérni, ha lilával kombinálod, az otthonodból a luxus fog sugározni, ha egy kis narancsot adsz mellé, az eredmény bohémosan játékos lesz, pirossal megspékelve pedig überdögös helyiségeket alakíthatsz ki. 

Megjött a kedved a pezsgéshez? Inspirálódj képeinkből!

/1512/Enter201512218512

Támogatott tartalom