Leváltanák az X-Factor mentorát, mert túlságosan lefogyott

Forrás: AFP -
vékony Cheryl Fernandez Versini X-Faktor mentor soványság leváltás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cheryl Fernandez-Versini vészesen fogy, emiatt sokak szerint már nem mutat jól a képernyőn.

Mióta elindult a brit X-Factor újabb évada, sokan támadták az énekesnőt, aki mindenkit biztosított róla: nem beteg és nincsenek étkezési problémái. A rajongók a Facebokon keresték meg Simon Cowellt, a műsor atyját, hogy megkérjék, tegyen valamit kolléganőjéért. Vannak, akik pedig azt kérték számon a produceren, hogy miért mutagatják a képernyőn a betegesen sovány nőt – írja a dailymail.co.uk.

Cheryl Fernandez-Versini a brit X-Factor júliusi selejtezőjén is meglepően vékonyan jelent meg Forrás: AFP
"Pole arttal el tudom mondani, mi zajlik a lelkemben" - Különleges rúdtáncversenyen jártunkhttp://www.life.hu/ez-zsir/20151130-pole-artistic-rudtanc-rudfitness-verseny.htmlNagy nap volt idén november 29-e a rúdfitnesz szerelmeseinek életében. Technikai tudás, művészi önkifejezés és akrobatikai elemek kombinációjával csaptak össze profik és amatőrök a Pole Artistic versenyen. De mi is ez a sport tulajdonképpen? Ez Zsír!Fotó: M.Schmidt János – Origo15 kilótól kellett megszabadulnia a Star Wars miatt Carrie Fishernekhttp://www.life.hu/ez-zsir/20151201-carrie-fisher-szinesznonek-15-kilotol-kellett-megszabadulnia-a-star-wars-miatt.htmlHamarosan újra láthatjuk nagyképernyős szerepében a színésznőt, aki szerint a legnagyobb nyomást számára a fogyókúra jelentette. Ez Zsír!OrigoJóga az adventi időszakban - fontosabb, mint hinnéd!http://www.life.hu/ez-zsir/20151126-jogaiskola-a-jogaklikkel-joga-az-adventi-idoszakban.htmlSok nőben csak a gyermekvárás és a szülés időszakában tudatosul igazán, hogy a teste ki van téve a természet törvényeinek. Másokra az idő múlása, az évszakok változása hat intenzívebben. A jógagyakorlás közben is érhetnek téged hasonló felismerések arról, hogy a természet része vagy, és akkor is hatnak rád a változásai, ha erről néha megfeledkezel!Ez Zsír!ThinkstockRebel Wilson heti ötször jár edzeni, de fagyival jutalmazza magát értehttp://www.life.hu/ez-zsir/20151130-rebel-wilson-heti-otszor-jar-edzeni-de-fagyival-jutalmazza-magat-erte.htmlNemrég dobta piacra saját ruhamárkáját Rebel Wilson. Elárulta, kifejezetten szereti, ha teltkarcsú lányként hivatkoznak rá. Ez Zsír!--Hűha! Durván feszülős dresszben pózolt Jakabos Zsuzsannahttp://www.life.hu/ez-zsir/20151126-jakabos-zsuzsanna-uszono-feszulos-dresszetol-elall-a-szavunk.htmlA gyönyörű úszónő elképesztően dögös fotóval örvendeztette meg rajongóit. Ez Zsír!OrigoHétvégén te is többet eszel a kelleténél? Ne tedd!http://www.life.hu/ez-zsir/20151126-etkezes-hetkoznap-es-hetvegen-miert-eszunk-tobbet-a-hetvegeken.htmlHétfőnként te is megfogadod, hogy nem eszel csokit, ellenben saláta és gyümölcs bőségesen szerepel majd az étrendedben, ám a hét végére már feladod az összes elvedet? Utánajártunk, mi az oka annak, hogy hétvégére bizony a legtöbbször elfogy a lendület. Ez Zsír!Thinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.