A hatéves Növényi Nándika a Frizbi legújabb adásában meglepő kijelentést tett a kamerák előtt.

Mikulás alkalmából érkezett a TV2 stúdiójába Növényi Norbi, aki a szerelmét, Krisztát és Nándikát is magával vitte. A felvétel tökéletesen rendben zajlott, amíg fel nem vetődött a kérdés, vajon édesapja mit kaphatna a Mikulástól. 

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

„Nem kapsz te semmit! Egy nullát se, semmit!” – fordult határozottan az apjához, miközben a kezével is hevesen integetett. „Miért haragszol így apára?” – kérdezte erre Hajdú Péter. A kisfiú válasza mindenkit meglepett. „Mert anyát majdnem megfojtotta!” – vágta rá a hatéves Nándi, a szülei pedig csatlakoztak a közönséghez, és hatalmas nevetésben törtek ki. 

Növényi Norbi a Bors kérdésére tisztázta a helyzetet. „Birkóztam a kisfiammal, és kiabálta az anyjának, hogy "Anya, segíts!". Persze Kriszta jött, de én kihámoztam magam a kettejük támadásából. Akkor meg azt kiabálta, "Ne fojtsd meg anyát!” – idézte vissza a családi meccset Növényi. 

Növényi Norbert: Nem érte meg lemondani a családról a sportsikerekért
Három hónapja nagypapa lett Növényi Norbert. A birkózó olimpikon és MMA-világbajnok nem hagyna ki egy napot sem úgy, hogy ne lássa az unokáját. A családi otthon melege ma már elsőbbséget élvez az életét főleg a küzdősportnak szentelő birkózónál. Olvasd el a Life.hu cikkét!