Intim testékszert villantott Amber Rose - Fotó!

mell Amber Rose testékszer piercing
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A botrányhősnő már korán reggel intim testékszerével sokkolta a népet - hiába, Amber Rose ért a hangulatkeltéshez. 

A ruhája alól kivillanó bimbikkel, és az őket díszítő piercinggel hergelte a kedélyeket reggel Amber Rose. Őszintén szólva, mi már ezen sem lepődünk meg azok után, hogy Kim Kardashian ősi ellensége múltkor arról posztolt, mennyire büszke rá, hogy leribancozták egy kávézóban.

Forrás: Instagram/ Amber Rose

„Hogyan legyél rossz k…va?” – Amber Rose könyvet írt

Mindenki kapaszkodjon meg, self-help, vagyis önsegítő könyvet írt a botrányhősnő. A címből ítélve azonban nem igazán értjük, hogy miben lehetne segítségünkre ez a könyv. Olvasd el a Life.hu cikkét!

Kibuggyanó mellek, átlátszó anyagok – Ezek voltak Kim Kardashian legdurvább kismamaruháihttp://www.life.hu/trend/20151125-kim-kardashian-legdurvabb-kismamaruhai.htmlA celebnő kismamaként is lépten-nyomon sokkolja a közvéleményt. Hiába állította korábban, hogy már tökéletesen magabiztos a stílusát illetően, és tisztában van azzal is, hogyan kell áldott állapotában a testalkatának megfelelő ruhákat kiválasztani, ez sokszor mégsem sikerül neki. TrendOrigoJúj! Így alázták meg a plus size modellthttp://www.life.hu/trend/20151202-sabina-karlsson-plus-size-modellt-megalaztak-egy-castingon.htmlEgyre több gyönyörű plus size modell kerül előtérbe, és egyre elfogadottabb a modellszakmában való jelenlétük – bár ők még mindig rengeteg negatívumot tapasztalnak. Trend--Karácsonyi akciót indít a Kabirihttp://www.life.hu/trend/hirdetes/20151202-karacsonyi-akciot-indit-a-kabiri.htmlA boltba betérők közül senki ne maradjon szőnyeg nélkül – röviden így foglalható össze a Kabiri Szőnyegház üzleti stratégiája, amit a cég a rendkívül széles választék mellett a személyre szabott kiszolgálással biztosít. A vállalkozás mától karácsonyi akciót indít, így akár különleges, kézzel készült szőnyegeket is lehet náluk vásárolni egyedi kedvezményekkel. HirdetésProvokatív meztelen kampányban pózolnak a szupermodellek – Forró fotó!http://www.life.hu/trend/20151202-gigi-hadid-lily-aldridge-es-joan-smalls-modellek-meztelenul-pozoltak.htmlGigi Hadid, Lily Aldridge, and Joan Smalls ledobták a ruháikat egy kampány kedvéért. Trend--Mi történt Rosie Huntington-Whiteley-vel? Alig lehet ráismerni a modellrehttp://www.life.hu/trend/20151201-rosie-huntington-whiteley-modell-a-burberry-kampanyban-meztelen-es-felismerhetetlen.htmlSzexisre, ugyanakkor kifejezetten előnytelenre sikerült a 28 éves szépség legújabb kampánya a Burberry számára. TrendOrigoIgazi színorgia a fejeden: Legyen olyan a hajad, mint egy macaron!http://www.life.hu/trend/20151201-macaron-sutemeny-szinekkel-hodithatsz-itt-az-uj-hajtrend-fotok.htmlHa azt hitted, hogy a színes hónaljkutya, és a flitteres szakáll után már nem jöhet rosszabb, akkor nagyot tévedtél! Megérkezett a vadonatúj őrület, mely a Macaron nevet kapta. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.