Botrány! Egy kávézóban ribancozták le Amber Rose-t

kávézó Amber Rose botrány ribanc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amber Rose körül mindig forr a levegő! Kim Kardashian híres-hirhedt ellenségére most egy kávézóban akasztottak egy olyan jelzőt, ami miatt bárkinek kinyílt volna a bicska a zsebében. 

"Slut", azaz "ribi" - ilyen felirattal kapta meg reggeli kávéját Amber Rose, aki ahelyett hogy sértésnek vette volna a dolgot, még el is büszkélkedett vele Instagram-oldalán. Ha jobban belegondolunk, ez nem is olyan különös reakció egy olyan nőtől, aki legutóbb arról írt könyvet, hogyan legyünk rossz k..vák.

Forrás: Instagram/ Amber Rose

Nem bír magával! Anyaszült meztelenre vetkőzött Amber Rose

Amber Rose újra sokkol: ezúttal a GQ magazin legújabb számában vetkőzött le anyaszült meztelenre, és ahogyan az ilyenkor lenni szokott, egy kicsit magáról is beszélt.Olvasd el a Life.hu cikkét!
Anastacia nagyon megöregedett - Szinte rá sem ismerni az énekesnőrehttp://www.life.hu/sztarok/20151201-anastacia-nagyon-megoregedett-az-enekesnore-ra-sem-ismerni.htmlEljárt az idő az egykor hihetetlenül dögös énekesnő felett. Anastaciara - aki kétszer is legyőzte a rákot - alig ismertünk rá. TV + Sztárok--Dobó Kata különleges tehetségnek tartja szerelméthttp://www.life.hu/sztarok/20151130-dobo-kata-szineszno-kulonleges-tehetsegnek-tartja-szerelmet-anger-zsolt-szineszt.htmlA színésznőt lenyűgözte párja, Anger Zsolt az Éjszakám a nappalod című új magyar filmben nyújtott alakításával. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huEjha! Köldökig kivágott ruhában pózolt Iszak Esztihttp://www.life.hu/sztarok/20151130-iszak-eszti-musorvezeto-koldokig-kivagott-ruhaban-pozolt-es-szexi-dekoltazst-villantott.htmlA műsorvezető egy vicces, túldíszített fotón mutatta meg dögös dekoltázsát. TV + Sztárok--Nagyon cuki dolgot tett várandós szerelméért Istenes Bencehttp://www.life.hu/sztarok/20151130-istenes-bence-facebook-oldalan-koszontotte-a-varandos-csobot-adelt.htmlA műsorvezető végigizgulta a Sztárban sztár döntőjét Csobot Adél miatt. TV + SztárokOrigoNagy Feró: "Csak a baleset után fogtam fel, mekkora szerencsém volt"http://www.life.hu/sztarok/20151130-nagy-fero-csak-a-baleset-utan-fogtam-fel-mekkora-szerencsem-volt.htmlNagy sebességgel Nagy Feró kocsijába csapódott egy BMW Veresegyházán. Hajszálon múlt az énekes élete, és az is, hogy Feró kocsija letarolja a buszmegálló utasait. A BMW-s friss jogsival vezetett. TV + Sztárok--Kiderült! 2015-ben Gáspár Laci nyerte a Sztárban sztárthttp://www.life.hu/sztarok/20151129-gaspar-laci-nyerte-a-sztarban-sztart-o-lett-magyarorszag-legsokoldalubb-enekese-2015-ben.htmlBereczki Zoltán, Majka és Liptai Claudia is Gáspár Lacit várta győztesnek, Havas Henrik pedig Peter Sramekre szavazott. Az ítészek döntése azonban nem esett latba ma este, ahogyan a kiesett versenyzőké sem, akik Laci és Gabi között vívódtak. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.