Ez bizony kicsúszott! Rita Ora mellei nem bírtak magukkal

mellbimbó felső dekoltázs Rita Ora
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A túl mély dekoltázs csapdájába esett az énekesnő, kínos pillanatokat okozva ezzel magának.

Rita Ora nem sokkal az incidens előtt Instagramján jelentkezett be: már ekkor lehetett látni, mennyire mély is az a bizonyos mellkivágás, pedig az énekesnő csak a csodás ékszereit akarta megmutatni követőinek egyik fotózásáról.

Forrás: Instagram/Rita Ora

Nem sokkal később pedig ezek a képek készültek róla - kattints ide értük! Nem ez az első alkalom, hogy Rita Ora megmutatta, mit rejt a ruha: nézd meg itt, hogyan pózolt meztelen kebellel az énekesnő!

Íme, Selena Gomez rakoncátlan mellbimbójahttp://www.life.hu/trend/20151203-selena-gomez-enekesno-mellbimboja-atutotte-a-ruhajat.htmlA 23 énekesnőről a brit InStyle magazinba készültek meglehetősen dögös képek.Trend--Mi?! Rita Ora szívesen lefeküdne Madonnávalhttp://www.life.hu/intim/20151124-rita-ora-szexelne-madonnaval-bar-nem-vonzodik-a-noi-nemhez.htmlA dögös énekesnő a minap a Chatty Man című amerikai show-műsor vendége volt, ahol egy igen furcsa kijelentést tett. IntimAFPMellbimbót villantott Kendall Jenner – Fotó!http://www.life.hu/trend/20151105-kendall-jenner-mellbimbovillantos-fotoval-unnepelte-40-millios-rajongotaborat.htmlNagyon szexi képet posztolt Instagram-oldalára a fiatal modell - még mellbimbóját is kivillantotta rajta. TrendOrigoMeglepő erotikus fantáziájáról mesélt Rita Orahttp://www.life.hu/intim/20151121-rita-ora-enekesno-erotikus-alma-madonna.htmlRita Ora nem túlságosan szégyenlős: egy talk show-ban a 24 éves sztár elmesélte, nagy vágya, hogy egyszer még ágyba bújjon Madonnával. IntimOrigoHoppá! Mellbimbót villantott Dakota Johnson - Fotó!http://www.life.hu/intim/20151102-dakota-johnson-szineszno-mellbimbot-villantott.htmlA szürke ötven árnyalatának főszereplője nagyot villantott a vörös szőnyegen. Intim--Újabb sztárpár született! Rita Ora a Blink 182 egykori zenészével jár http://www.life.hu/intim/20151006-rita-ora-a-vilaghiru-dobossal-travis-barkerrel-jott-ossze.htmlAz énekesnő nem mindennapi párt talált magának. A világ talán egyik legnagyobb dobosával, Travis Barkerrel szűrte össze a levet. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.