Rita Ora kicsapta jobb mellét és felrobbantotta vele az internetet

Forrás: Instagram/ Rita Ora -
fotózás szexi fotó szexi mellek száj Rita Ora villantás énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy hihetetlenül dögös fotó készült az énekesnőről, aki melltartó nélkül villantotta meg bájait. 

Arról már többször írtunk, hogy Rita Ora mellei mindent visznek, most viszont hatványozottan igaz ez a kijelentés. Az énekesnő ugyanis egy nagyon pikáns címlapfotón villantotta meg jobb keblét, melyet csupán hajfonata takar nagyon sejtelmesen és szexin. Annak ellenére, hogy a kép egy divatmagazin számára készült, már az egész internetet bejárta és az énekesnő is büszkén töltötte fel Instagram oldalára.

Forrás: Instagram/ Rita Ora

Lesd el Rita Ora stílustrükkjeit!

Semmi kétség, Rita Ora stílusikon, aki minden egyes alkalommal újabb és újabb oldalát mutatja meg, legyen szó hétköznapi szettekről, sminkekről vagy vörös szőnyeges kreációkról. Lesd el a trükkjeit a Life.hu cikkéből.

Ilyen az igaz szerelem: 68 év házasság után még a kórházban is együtt akartak lennihttp://www.life.hu/intim/20150811-tom-clark-es-felesege-arnisteen-68-ev-hazassag-utan-a-korhazban-is-egyutt-akart-lenni.htmlHihetetlenül megható fotó látott napvilágot egy idős szerelmespárról a minap: Tom Clark és felesége, Arnisteen 68 éve házasok, és még a kórházban sem akartak távol lenni egymástól.IntimOrigoTöbb pásztorórára vágynak itthon az idősekhttp://www.life.hu/intim/20150809-tobbet-szeretnenek-szexelni-itthon-az-idosek-egy-friss-felmeres-szerint.htmlCsak úgy szomjazzák a szexet a magyar idősek, akik egy friss felmérés szerint több pásztorórára vágynának. IntimThinkstockEnnél mélyebb betekintést ma nem kaphatsz Zimány Linda dekoltázsábahttp://www.life.hu/intim/20150801-zimany-linda-dekoltazst-villantott-edzes-kozben.htmlA gyönyörű modell edzés közben örökítette meg egyik legbecsesebb testrészét. Sokan ennél közelebb sosem juthatnak Linda dekoltázsához.Intim--Megdöbbentő vallomás Iszak Esztitől: "Nagyon nehezen tudtam elfogadni magam"http://www.life.hu/intim/20150731-iszak-eszti-a-viva-tv-musorvezetoje-oszinten-vallott-arrol-milyen-nehez-volt-elfogadnia-magat.htmlA gyönyörű műsorvezető csak úgy sugárzik mostanában, ám ez nem volt mindig így. Iszak Esztinek keményen meg kellett dolgoznia azért, hogy hibáival együtt is el tudja fogadni önmagát.Intim--Palotai testőr teregeti ki Katalin és Vilmos szennyeséthttp://www.life.hu/intim/20150730-katalin-hercegne-es-vilmos-herceg-es-a-kiralyi-csalad-szennyeset.htmlA brit királyi család élete mindig is sokakat tartott izgalomban, a palotában dolgozók pedig időről időre gondoskodnak róla, hogy egy-egy bizalmas részlet azért kiszivárogjon a sokak által irigyelt család életéből.Intim--Íme, a dadus, aki miatt Ben Affleckék válnakhttp://www.life.hu/intim/20150801-christine-ouzounian-miatt-valik-ben-affleck-es-jennifer-garner.htmlHa lehet hinni a híreszteléseknek, a 28 éves bébiszitter, Christine Ouzounian miatt lett vége Hollywood egyik álomházasságának.Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.