Bakizás a köbön - A legrémesebb sztársminkek 2015-ben

smink Rihanna Katie Holmes Larion Oscar
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egy dolog, hogy nekünk néha-néha félrecsúszik a tusvonal, vagy kicsit több pirosító kerül fel a kelleténél, de más dolog, amikor a sztárok hibáznak jelentős vörös szőnyeges eseményeken. 2015 sem múlhatott el elpuskázott celebsminkek nélkül - Larion Oscar szerint a következő szépségek hibáztak csak igazán!

Hol marad a smink, Rihanna?

Nagyon meglepő volt, amikor rózsaszín habcsókként lejtett végig a Grammy-gála vörös szőnyegén az énekesnő. Tette mindezt hátrafogott, semmilyen frizurában és szinte sminkeletlenül. Egészen pontosan ebben az esetben a no makeup nem volt kielégítő, sem a matt, színtelen ajakrúzs. Egy kis szín vagy erőteljesebb szemfestés és egy jó frizura sokat dobott volna az összképen!

Forrás: AFP/Valerie Macon

Joy Villa jó pár hibát elkövetett

Az énekesnő megjelenése egyszerűen ízléstelen volt. Napokig sorolhatnám a súlyos stílusbakikat, amiket elkövetett, de a legnagyobb hibapont az, hogy arcát sötétebbre festették, így teljesen elüt a bőrszínétől.

Forrás: AFP

Katie Holmes Katy Perryt imitálta

A színésznőnél nem tudtam eldönteni, hogy parókát visel, vagy arra a fazonra vágatta a saját haját, ami Katy Perry egykori korszakára emlékeztetett. Nagyon rosszul festett ebben a cuccban! Értem én, hogy a grafitszürke ruhához és fekete hajhoz próbált füstös hatású szemet festeni, de nagyon sok volt, és sajnos nem sikerült túl előnyösen a dolog. Katy Perry már foglalt, légy önmagad, kedves Katie!

Forrás: AFP

Lady Gaga előnytelenül választott

Turandot hercegnőként borzolta a kedélyeket az énekesnő a MET-gálán. A fekete, kimonószerű köpenyhez a sminkje kissé kemény lett - a szép alapozás, arckiemelés és szemhangsúly mellett kiragyogott élénkfekete, egyenesre kihegyezett szemöldöke. Ez nem volt számára túl előnyös, még akkor sem, ha alkalmazkodott a gála tematikájához.

Forrás: AFP

Jennifer Lopez túlzásba vitte a készülődést

Hiába a világsztár tökéletes teste, az alig takaró, semmilyen ruha nem kompenzálta a rossz sminket a MET-gálán. Az összkép túl fényesre sikeredett, ezáltal az amúgy bombasztikus nő kissé nyúzott hatást kelt, a narancsos szemhéjfestés pedig csak olaj volt a tűzre.

Forrás: Northfoto

Rosamund Pike túlozhatott volna egy keveset

A színésznő abszolút Jennifer ellentéte volt - rajta még több smink elfért volna. Ez az ekrü nem igazán volt jó választás az amúgy is sápadt művésznőnek a Critics Choice-gálára. A hajával is lehetett volna valamit kezdeni, némi ékszer is elfért volna rajta, de a sminkje rémes lett. Ha valakinek ilyen világos bőre van, amit még előnytelenül meg is fejel egy ekrü ruhával, akkor erősebb színekkel, festéssel érdemes felturbózni az összhatást!

Forrás: AFP

Britney Spearsnél hiányzott a kreativitás

A pophercegnő leszerepelt az idei MTV Video Music Awards díjátadón. Pedig a külseje lehetne sokkal jobb is, ha saját, új ötletekkel, kreatív megoldásokkal próbálkozna... Valahogy nem passzolt a lófarok, illetve hajának alsó részén díszelgő ombre kékes-lila színátmenet az elegánsabb arany szerkóhoz és a szemfestéséhez. A füstös szem jeles képviselője ő, de ideje lenne más technikákat és színeket is kipróbálnia. Megjelenése stílustalan volt, és kifejezetten nyúzottnak tűnt ebben a sminkben.

Forrás: AFP/Mark Ralston

Julia Roliz stílustalan volt

A jó ízlést bizony tanulni kell, ha már nem született veled, drága Julia! Nem is méltatom tovább az öltözéket, szerintem magáért beszél. De a sminkje, hmm, abban is találok némi kivetnivalót. A színésznő pici kis gombszemeit egy körsatírral és élénkebb színekkel lehetett volna nagyítani, egy erőteljesebb színű ajakrúzs pedig sokkal jobb választás lett volna!

Forrás: AFP

Jessica Hynes nem használt színeket

Szebb napokat is megélt már Jessica, de az idei Bafta-gála nem az a nap volt számára. Hihetetlenül előnytelen volt a ruha- és a színválasztás is; így kinézni egy díjátadón... Én kérek elnézést! A haj, a smink, semmi nem jött össze a művésznőnek!

Forrás: Northfoto

Rosie Fortescue

Az ő külseje a Bafta-gálán hűen tükrözte azt, milyen is, amikor a ruha viseli a gazdáját. Ez a kreáció agyonnyomta a színésznőt, a natúr smink pedig abszolút láthatatlan volt. Egyébként is, ki az a Rosie Fortescue?

Forrás: Northfoto

Kinek a sminkje volt a legrosszabb?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.