Paróka vagy sem? Katie Holmes haján vitatkozik most a világ

Forrás: AFP/Dimitrios Kambouris -
frizura hajvágás MET gála haj vörös szőnyeg fodrász Katie Holmes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amióta a színésznő rálépett a hétfő esti MET-gála vörös szőnyegére, a világ két részre szakadt: egyesek szerint valóban levágatta a haját, mások szerint azonban csak parókát húzott az eseményre. Katie Holmes egyelőre egyik állítást sem erősítette meg.

Sarah Jessica Parker fejdíszén és Beyoncé alig-ruháján túl csak Katie Holmes frizurája az, amiről a legtöbb szó esett, mióta a színésznő is rálépett a Met-gála vörös szőnyegére.

Forrás: AFP/Dimitrios Kambouris

Tom Cruise exfelesége ugyanis hétfő este új hajjal debütált az év egyik legjobban várt eseményén – ebben mindenki egyet is értett. Abban azonban már kevésbé, hogy a bob stílusú frizurával csak egy paróka erejéig játszott el, vagy valóban fodrász kezei között készült az új fazon. Katie Holmes ugyanis nem sokkal a gála előtt közzétett magáról egy képet, amelyen jól látszik, amint egy ollóval esik neki hosszú tincseinek stylistja. Íme:

Forrás: Instagram/Katie Holmes

Képi bizonyíték ide vagy oda, néhányan továbbra is váltig állítják, hogy csak a nagyözönség kedvéért játszotta el a színésznő a fodrászolást – tekintve, hogy az egygyerekes anyuka még fejre is állt a fotózás kedvéért.

A People magazin is lecsapott a témára: a lap véleménye szerint képek ide vagy oda, Katie haja bizony csak paróka műve. Ha valóban így van, szerintünk a színésznőnek érdemes lenne visszatérnie ehhez a fazonhoz, amelyet nem sokkal a kis Suri születése után vágatott magának. Nagyon jól áll neki!

Már csak egy kérdés maradt: paróka vagy sem?

Parókát viselt Katie Holmes a Met-gálán vagy sem?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.