Chloe Grace Moretz Sofia Hellqvist Rihanna Lena Dunham Viktória svéd királyi hercegnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A héten láttunk nagyon bájos pocakos hercegnőket, igencsak felturbózott estélyiket és különleges szabású ruhadarabokat. Lássuk, kinek mennyire sikerült hozni a formáját - következzen a Life.hu heti stílusmustrája.  

Turbózd fel a szoknyádat!

Ceruzaszoknya helyett próbálj ki valami izgalmasabbat! A héten odáig voltunk Daisy Ridley Chanel szoknyájáért, Lena Dunham pedig nagyon trendire vette a figurát ebben az MSGM kreációban. Néha érdemes új fazonokkal kísérletezni, ám arra figyelj, hogy egy ilyen feltűnő darab mellé valami egyszerűbb felsőrészt válassz!

Lena Dunham, Daisy Ridley Forrás: AFP, Northfoto

Kinek a szoknyája tetszik jobban?

Óvatosan a fényes anyagokkal!

Alapvetően azért érdemes vigyázni ezekkel a holmikkal, mert nagyon erősítenek - no persze akkor nincs aggódnivalód, ha olyan alakod van, mint Alessandra Ambrosiónak vagy Olivia Palermónak. Mindketten szupercsinosak voltak a héten!

Alessandra Ambrosio, Olivia Palermo Forrás: AFP

Ki választott jobban?

Hogy állsz a masnikkal?

Chloe Grace Moretz és Camilla Belle a héten hozták a szokásos romantikus stílust, és jól láthatóan mindketten nagy rajongói lettek a masnival feldobott ruháknak.

Camilla Belle, Chloe Grace Moretz Forrás: AFP, Northfoto

Ki volt a csinosabb?

Felturbózott estélyik

Rihanna idén nem először választ a szokottnál is feltűnőbb estélyit: ez a Dior Couture ruha lehetett volna csodás is, most azonban kicsit sok lett a jóból. Zendaya Coleman szettje azonban üde volt és nagyon egyedi, mi imádtuk!

Rihanna, Zendaya Coleman Forrás: AFP

Kinek az estélyi ruhája tetszik jobban?

Pocakos hercegnők

Nem Katalin volt idén az egyetlen csoda szép pocakos hercegnő: Viktória és Zsófia svéd hercegnők mesésen néztek ki a Nobel-díj átadásának díszvacsoráján!

Zsófia hercegnő, Viktória hercegnő Forrás: AFP

Ki a csinosabb?

Bakizás a köbön - A legrémesebb sztársminkek 2015-benhttp://www.life.hu/trend/20151209-a-legrosszabb-sztarsminkek-2015-ben-larion-oscar-szerint.htmlAz egy dolog, hogy nekünk néha-néha félrecsúszik a tusvonal, vagy kicsit több pirosító kerül fel a kelleténél, de más dolog, amikor a sztárok hibáznak jelentős vörös szőnyeges eseményeken. 2015 sem múlhatott el elpuskázott celebsminkek nélkül - Larion Oscar szerint a következő szépségek hibáztak csak igazán! TrendAFPCsinos kabátok télre, amikben biztosan nem fázol majd!http://www.life.hu/trend/20151124-finom-meleg-telikabatok-bundak-pufidzsekik.htmlNincs mese, itt a tél, így ha még nem tetted, most már ideje beszerezni egy télikabátot! De ne csak a klasszikus darabokban gondolkodj - idén hódítanak a műszőrme bundák és a csinos pufidzsekik is! TrendThinkstock5 kérdés a szépségről: Felméry Lilihttp://www.life.hu/trend/20151201-5-kerdes-a-szepsegrol-felmery-lili.htmlMég csak 22 éves, de sikert sikerre halmoz a Magyar Állami Operaház táncosnője. Nyert már nemzetközi balettversenyt, tanult külföldön, szépségével pedig mindenkit elkápráztat. A Life.hu sorozatában ezúttal Felméry Lilit faggattuk szépségtitkairól. Trend--Trendi kismamaszettek, kacér estélyi és sok-sok szín - így divatozott Katalin hercegnő 2015-benhttp://www.life.hu/trend/20151201-oltozkodes-es-trend-igy-divatozott-katalin-hercegno-2015-ben.htmlAmióta Vilmos herceg eljegyezte, Katalin hercegnő stílusikon lett, ehhez kétség sem férhet. 2013-ban, az első terhessége alatt és utána is szuperstílusos volt, és ez nem volt másként 2014-ben sem. Most megmutatjuk, idén mire voksolt, ha színekről, fazonokról és kiegészítőkről volt szó. TrendOrigoPróbáld ki és alkalmazd az ünnepek alatt is - szuper sminktrükk decemberrehttp://www.life.hu/trend/20151126-szuper-sminktrukk-decemberre-larion-oscar-ezt-javasolja.htmlDecemberben minden az ünnepről szól; egymást érik a céges bulik, majd az ünneplés és a szilveszter. Ebben a hónapban mindent lehet, de még mennyire - Larion Oscar be is mutatja kedvenc decemberi sminktrükkjét! TrendThinkstockCsillogás és néhány melléfogás - Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20151204-a-life-hu-heti-silusmustrajaban-szerepel-amal-clooney-miley-cyrus.htmlAz ünnepek közeledtével egyre több sztár voksol a ragyogásra; ez a héten különösen jól sikerült mindenkinek. De persze az utóbbi pár nap sem múlhatott el kínos szettek nélkül - következzen a Life.hu heti stílusmustrája. TrendAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.