Pocakosan is gyönyörűek - Ők 2015 legstílusosabb sztármamái

fashion week Keira Knightley pocakos terhesség Evangeline Lilly Katalin hercegné babavárás stílus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tavaly vitathatatlanul Blake Lively volt a sztárvilág legcsinosabb kismamája, idén pedig jó pár kihívója akadt Ryan Reynolds feleségének. Vannak, akik már túl vannak a szülésen, vannak, akiknél ez csak jövőre esedékes, mi pedig megmutatjuk, idén kik tudták legcsinosabban megélni a babavárás különleges pillanatait. 

Keira Knightley

A madárcsontú színésznő a terhessége alatt abszolút előnyben részesítette a fodrokat, a tüllt, a bájos motívumokat. Ez nagyon keveseknek áll jól, Keira azonban tündéri kismama volt, és persze roppant stílusos!

Keira Knightley Forrás: AFP

Carey Mulligan

A színésznő titokban tartotta szinte az egész terhességét, ám a nyáron viselt estélyi ruhái mindent elárultak az akkor már igencsak pocakos világsztárról. Ő nem az a fajta filmcsillag, aki közszemlére teszi terheshasát, de így is sikerült nagyszerű szetteket találnia vékony alakjára.

Carey Mulligan Forrás: Northfoto

Evangeline Lilly

A Lost és A hobbit gyönyörű színésznője láthatóan kikerekedett második terhessége alatt, de csodásan festett pocakosan! Kedvencünk volt tőle ez az aszimmetrikus monokróm szett, ami remekül állt neki!

Evangeline Lilly Forrás: AFP

Life.hu tipp

Pocakosan is lehetsz stílusos - itt bemutattuk, hogyan érdemes kombinálnod a ruhákat, ha a babavárás alatt is szeretnél jó formában lenni!

Kim Kardashian

A celebek nagyasszonya a napokban adott életet második gyermekének, és hónapok óta igyekezett azon, hogy szexibbnél szexibb szettekbe bújjon kismamaként. Nemrég összeszedtük a legnagyobb mellényúlásait, amikből sajnos volt bőven, Kimet ugyanis pocakosan sem érdekelte túlzottan a jó ízlés és a stílus. De azt meg kell hagyni, hogy a babavárás vége felé viselt hófehér estélyije abszolút tökéletes volt!

Kim Kardashian Forrás: AFP

Chrissy Teigen

A modell a hatodik hónap környékén jár, de egyenlőre még csodásan fest a vörös szőnyegen. Apró pocak, bájos mosoly, csak így tovább, Chrissy!

Chrissy Teigen Forrás: AFP

+1: Katalin hercegnő

Vilmos herceg felesége májusban adott életet második gyermekének, a babavárás alatt pedig igyekezett csinos, mégis szolid lenni. Mutatjuk is két kedvenc idei, pocakos szettünket az immár kétgyermekes édesanyától!

Katalin hercegnő Forrás: AFP

Ki volt idén a legcsinosabb kismama?

Akire kíváncsiak vagyunk

Hivatalosan még nem erősítette meg, de a róla készült lesifotók igazolják: Anne Hathaway kisbabát vár. A színésznő általában csodásan fest a vörös szőnyegen, így alig várjuk, mit mutat nekünk pocakosan!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.