Tragédia! Ikerterhessége volt, ám az egyik babáját elvesztette Varga Edit

Fotó: Pál Anna Viktória/Life.hu -
terhesség köztévé szülés Varga Edit vetélés ikerterhesség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A köztévé műsorvezetője várandóssága elején az öröm és a veszteség érzését is átélte.

Varga Edit boldog kismama, terhessége nyolcadik hónapjában jár, az arca ragyog. Ám terhessége elején súlyos dologgal kellett szembesülnie: ikrei közül az egyik babáját elvesztette – írja a Bors.

Fotó: Pál Anna Viktória/Life.hu

„Nem volt tervezett baba, de úgy fogtam fel, ő választott bennünket, és ettől nagyon boldog voltam. Szerencsésebb lett volna időt hagyni magamnak, hogy meg tudjam élni újra, gyerekem születik, de az élet nem így hozta. Így hát rövid idő alatt az öröm és a veszteség érzése is átjárt. Még arra sem volt időm, hogy megszokjam a gondolatot, hogy várandós vagyok, már azzal kellett szembesülnöm, hogy elvetéltem. Azt gondoltam, az extrém körülmények, a feszített tempó és életmód miatt ez most mégsem a megfelelő pillanat, így hát le is mondtam róla. Aztán elmentem orvosi vizsgálatra, ami újabb fordulatot hozott. A doktor a vizsgálat után elmondta: ikerterhes voltam, és valóban elment az egyikük, de a másik magzat jól van, és csodálatosan fejlődik. Vagyis Dániel, merthogy fiunk lesz, annyira akart bennünket, hogy januárban már köztünk lesz, és látva a kezdeteket, nem akármilyen elszántsággal és akarattal érkezik a világra. Azt is inkább szerencsésnek látom, hogy ezúttal ő csak egyedül születik. Itt már úgyis várják a testvérei. Persze, ha ketten lennének, akkor is nagyon boldog lennék" – árulta el a műsorvezető.

Így ünnepli a hanukát Mark Zuckerberg magyar pulija - De mit takar pontosan ez az ünnep?http://www.life.hu/csalad/20151208-hanuka-tortenete-mark-zuckerberg-pulija-beast-is-hanukazik.htmlA világ egyik legismertebb magyar lénye jelenleg kétségkívül Mark Zuckerberg Beast (Vadállat) nevezetű übercuki, fehér pulija. Beast 2010 januárjában, az Egyesült Államokban jött a világra, de szüleit anno Magyarországról hozták. Család--Így közölték a családdal Ördög Nóráék, hogy jön az újabb babahttp://www.life.hu/csalad/20151212-kreativ-ajandekkal-jelentettek-be-ordog-noraek-hogy-jon-az-ujabb-baba.htmlÖrdög Nóráék annak idején egy nagyon kreatív ajándékkal közölték a családdal a jó hírt: Micinek kistestvére lesz. CsaládFotó: Szabó Gábor - OrigoNe aggódj Apa, minden rendben lesz a szülésnél!http://www.life.hu/csalad/hirdetes/20151211-ne-aggodj-apa-minden-rendben-lesz-a-szulesnel.htmlTippek apáknak, hogy túléljék a várakozástHirdetésOrigoElőfordult, hogy Kulcsár Edina nélkülözött karácsonykorhttp://www.life.hu/csalad/20151210-kulcsar-edina-szepsegkiralyno-volt-hogy-nelkulozott-karacsonykor.htmlA világ második legszebb lányának gyermekkorában nélkülöznie kellett, de ő a nehézségek ellenére is tudott nevetni. Család--Hazaengedték a kórházból Kim Kardashianékathttp://www.life.hu/csalad/20151209-kim-kardashiant-es-kisfiat-kiengedtek-a-korhazbol.htmlA valóságshow-sztár és újszülött kisfia három nap után hagyhatták el a Los Angeles-i klinikát. Család--Mark és Max: Zuckerberg tüneményes képet tett közzé kislányárólhttp://www.life.hu/csalad/20151208-mark-zuckerberg-tunemenyes-kepet-tett-kozze-kislanyarol-maxrol.htmlAlig bírunk betelni a Facebook atyjának posztjával, melyen újszülött gyermekével látható.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.