öregedés film Richard Gere színész népszerűsítés Róma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vannak pasik, akiknek jót tud tenni az öregedés - Richard Gere a jelek szerint ezt a tábort erősíti.

Richard Gere 66 éves, de köszöni remekül van. A Micsoda nő! és az Ősz New Yorkban sztárja a minap Rómába érkezett népszerűsíteni legújabb filmjét, a The Benefactort.

Forrás: AFP/Tiziana Fabi

Nem tudjuk, hogy az eseményre választott jól szabott öltönye az oka, vagy a még mindig csibészes mosolya, esetleg a nála 33 évvel fiatalabb barátnője, de meg kell hagyni, hogy a színész azon szerencsés férfiak közé tartozik, akik szépen öregednek meg.

Hová lett a sármos Christian Bale?http://www.life.hu/sztarok/20150802-christian-bale-a-batman-filmek-szinesze-sokkoloan-este.htmlSokkolóan fest a Batman-filmek sármos főszereplője. TV + SztárokOrigoRichard Gere barátnője olyan, mintha az unokája lenne http://www.life.hu/intim/20151125-richard-gere-baratnoje-olyan-mintha-a-lanya-lenne.htmlHiába, 33 évet nem lehet letagadni - ennyi a korkülönbség Richard Gere és új szerelme között, akik egy madridi filmpremieren jelentek meg együtt kéz a kézben.Intim--Sosem volt még ilyen sármos a szülinapos Harry herceghttp://www.life.hu/trend/20150915-harry-herceg-sosem-volt-meg-ilyen-sarmos.htmlFormásra nyírt szakállal jelent meg első hivatalos eseményén Károly herceg és Diana hercegné legkisebb fia, aki éppen ma ünnepli 31. születésnapját.Trend--Így romantikázik Richard Gere 33 évvel fiatalabb barátnőjévelhttp://www.life.hu/intim/20150805-igy-romantikazik-richard-gere-33-evvel-fiatalabb-baratnojevel-capri-szigeten.htmlNemrégiben robbant a bomba: az idén 65 éves, idősödő, megőszült és kissé meghízott Richard Gere egy nála 33 évvel fiatalabb szexinstennőt villantott.Intim--Mégsem facér Katalin hercegné sármos öccse, James Middleton http://www.life.hu/intim/20150928-katalin-hercegne-occse-james-middleton-es-baratnoje-donna-air-tovabbra-is-egyutt-vannak.htmlKatalin hercegné öccse és párja, Donna Air egy hivatalos közleményen keresztül cáfolták a szakításukról szóló híreket. Intim--Nem ismerték fel a hajléktalan Richard Gere-thttp://www.life.hu/sztarok/20150922-richard-gere-szineszt-hajlektalankent-nem-ismertek-fel.htmlA színész állítása szerint általában 30 másodperc sem kell ahhoz, hogy felismerjék az utcán. Most hajléktalanként járkált New York legforgalmasabb részén, mégsem ismerte fel senki. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.