Rubint Réka nem mindennapi edzéssel készült a tél és a sport szerelmesei számára: korcsolyás tornát tartott a Jégteraszon, ahová lánya, Lara is elkísérte.

Igazi téli időjárás, karácsonyi hangulat és siklásra csábító tükörsima jégpálya fogadta a téli sportok és a testedzés szerelmeseit a Jégteraszon, ahol jó hangulatú, különleges edzést tartott Rubint Réka. A Pestújhelyi Gyermekotthon kis lakói örömmel csatlakoztak a tornához.

Forrás: Red Lemon Media/Rácz Tomi

„Szuper jól éreztem magam a jégen, a gyerekek is nagyon ügyesek voltak, jó érzés volt látni a mosolyt az arcukon.Lara nagyon szeret korcsolyázni, így szívesen velem tartott erre a különleges edzésre - büszkeséggel töltött el, hogy abban a korcsolyában rótta a köröket, amit én viseltem évekkel ezelőtt egy jégkorcsolyás műsorban.A lányommal nagyon jó a kapcsolatunk, ő a legjobb barátnőm" – árulta el a büszke édesanya, aki számára nagy boldogság, hogy gyermekei is kedvet kaptak a jégkorcsolyához.

Forrás: Red Lemon Media/Rácz Tomi

Nagyon jó aktív kikapcsolódási lehetőség a korcsolyázás, illetve kitűnő kalóriaégető mozgásforma, mindenkinek nagyon ajánlom.Lara például annyira megszerette annak idején, hogy komolyabban is szeretett volna foglalkozni vele, de végül a lovaglás mellett tette le a voksát" – mondta el Réka, aki a négy éves Zalánnak is készül átadni korcsolya tudását.

Forrás: Red Lemon Media/Rácz Tomi

A Schobert család egyébként a jégkorcsolya mellett több téli sportot is űz. „Én síelni tudok, Norbi pedig snowboardozik. Ugyan nem járunk rendszeresen, de a gyerekeket elvittük már síelni, jövő év elejére pedig sí tábort is tervezünk" – árulta el a fitneszkirálynő, aki már hetek óta nagyon készül a karácsonyra.

„Égősorokkal díszítettük fel a kerti fákat és az egész házat, kint van már az asztali dísz is. A közös család sütéshez is beszereztem már a kis formákat, amivel majd kiszaggatjuk a süti figurákat. Minden gyermekem elkészült már a Jézuskának írt levéllel is" – árulta el Réka.

Melyik téli sport égeti a legtöbb kalóriát?
Sífutás, síelés, korcsolyázás vagy curling - melyik sport a leghatékonyabb kalóriafelhasználás szempontjából? A Life.hu cikkéért kattints ide!