Miért van mindig Ördög Nórán ugyanaz a ruha? Itt a válasz!

Forrás: TV2 -
műsorvezető kocka ruha Ördög Nóra szett stylist
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Kocka nézőinek biztosan feltűnt már, hogy a csinos műsorvezető mindig ugyanabban a ruhában látható a képernyőn. Most kiderült, miért ugyanaz a szett kerül le a fogasról minden adás előtt.  

Holdampf Linda stylist szerint A Kocka alatt inkább a játékos az, aki fókuszban van, a műsorvezető ruhája nem hangsúlyos. Nóri ruhái eddig legtöbbször fehér, és szürke színekben pompáztak, azonban a készítők most egy nagy meglepetést ígérnek a nézőknek - írja az Origo.

Forrás: TV2

"A Kocka díszlete letisztult, a piros és a zöld szín az anyagválasztáskor alapból kiesett, hiszen azoknak a játékban nagyon hangsúlyos szerepük van. A fekete sem jöhetett nagyon számításba, mert sötét háttér előtt áll Nóri, így maradtak variációs lehetőségnek a fehér, a szürke és a fémes színek. Indokolatlan lett volna például egy lila vagy bármilyen harsány árnyalat. Egy semleges, de mégsem unalmas szettet álmodtunk meg, a felsőnek az érdekes kivágással van egyfajta játékossága. Természetesen ugyanebből a szettből öt darab készült Nóri számára, és azt is elárulhatom, hogy a Kocka utolsó adásában lesz egy kis meglepetés. Éppen ezért koncepció a külföldi évadokban is, hogy a műsorvezető megjelenése, ruhája nem változik adásról adásra. Az angoloknál például kilenc évad óta ugyanolyan szürke öltönyben van a műsorvezető. Ördög Nóri szettjének kitalálásakor is az volt a fő szempont, hogy neutrális legyen a ruha, és illeszkedjen a műsor látványvilágához" - mondta a stylist.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.