Megmutatta újszülött kislányát Dwayne Johnson - Fotó!

fotó baba színész Dwayne Johnson család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hollywoodi sztár és párja, Lauren Hashian első közös gyermeke múlthéten látta meg a napvilágot Los Angelesben. Most meg is osztották az első fotót a kicsiről. 

A sztár teljesen elolvadt a kislánya láttán, melyet egy érzelmes monológ keretében mondott el a rajongóknak. A baba egyszerűen tündéri!

Forrás: Instagram/therock

Hatalmasat nőtt! Alig lehet ráismerni Tom Cruise és Katie Holmes lányára, Surirahttp://www.life.hu/csalad/20151221-suri-cruise-tom-cruise-es-katie-holmes-lanya-hatalmasat-nott.htmlKatie Holmes és Tom Cruise a kezdetektől óvják közös lányukat a nyilvánosságtól, nemrég azonban New York utcáin kapták lencsevégre Surit. Család--Nagyon jól szórakozik Floridában Berki Natasa Zselyke - Elbűvölő fotó!http://www.life.hu/csalad/20151220-nagyon-jol-szorakozik-floridaban-berki-natasa-zselyke.htmlAhogyan arról korábban beszámoltunk: Berkiék Floridában élvezik a decemberi napsütést, ami több embernél is kiverte a biztosítékot. Mindenek ellenére viszont a kis Natasa Zselyke szemmel láthatóan élvezi a családi kiruccanást. CsaládOrigoCuki! Jedinek öltöztette újszülött kislányát Mark Zuckerberghttp://www.life.hu/csalad/20151218-mark-zuckerberg-a-csillagok-haboruja-legujabb-reszet-varva-jedinek-oltoztette-ujszulott-kislanyat.htmlVicces fotót osztott meg nemrég született kislányáról, Maxről a Facebook-vezér. CsaládOrigoBoldog karácsonyt! Először látható egy képen Vilmos herceg és kis családjahttp://www.life.hu/csalad/20151218-vilmos-herceg-katalin-hercegne-gyorgy-herceg-es-charlotte-hercegno-egy-kepen-karacsony-alkalmabol.htmlNézd meg, mennyit nőtt a kis Charlotte hercegnő és bátyja, György herceg! CsaládOrigoTeljesen kikészült Kelly Rutherford, A pletykafészek sztárjahttp://www.life.hu/csalad/20151218-kelly-rutherford-a-pletykafeszek-szinesznojetol-elvettek-a-gyermekfelugyeleti-jogot.htmlSzomorúan indul a sorozat színésznőjének karácsonya és új éve: a hírek szerint teljesen összetört, amikor kiderült, hogyan döntött a bíróság gyermekei elhelyezéséről és láthatásáról. Család--Saját maga segítette világra kislányát Iman Shumpert sztárkosárlabdázóhttp://www.life.hu/csalad/20151218-iman-shumpert-kosarlabdazo-es-menyasszonya-teyana-taylor-kislanya-megszuletett.htmlIzgalmas szülésen van túl az NBA-s játékos és menyasszonya, Teyana Taylor, akiknek kislánya a vártnál korábban érkezett a világra. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.