Látványos showműsor keretei között adták át a győztesnek a koronát a Miss Universe 2015-ös versenyén Las Vegasban - ám, mint közben kiderült, rossz lány nevét hirdették ki első helyezettnek.

Rosszul olvasta fel a győztes nevét a Miss Universe világverseny döntőjén a műsor házigazdája, Steve Harvey - írta meg több külföldi hírportál, köztük a CNN is.

Paulina Vega, Miss Kolumbia a téves koronázás utánForrás: AFP/Bay Ismoyo

A tömeg már éppen ünnepelni kezdte a legszebbnek választott Miss Kolumbiát, amikor a műsorvezető sűrű bocsánatkérések közepette kijavította magát.

Elnézést, emberek, ez az én hibám, teljes felelősséget vállalok, de a győztes nem Miss Kolumbia, hanem Miss Fülöp-szigetek. Meg tudom mutatni az eredményt, rosszul olvastam - magyarázta Harvey, aki később Twitteren is bocsánatot kért a bakizásáért. A kínos pillanatot alább tudod megtekinteni:

Mint kiderült, Miss Kolumbia csak az első udvarhölgy lett, később sírva nyilatkozott, miszerint mindennek oka van, és nagyon örül, hogy idáig eljutott, Miss Fülöp-szigetek pedig még a koronázás után sem tért észhez a döbbenettől. Ez nem egy szokványos koronázás volt - mondta el.