Óriási baki! Rossz győztest koronáztak meg a Miss Universe döntőjén

Forrás: AFP/Bay Ismoyo -
műsorvezető baki világverseny szépségkirálynő koronázás döntő Miss Universe versenyző
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Látványos showműsor keretei között adták át a győztesnek a koronát a Miss Universe 2015-ös versenyén Las Vegasban - ám, mint közben kiderült, rossz lány nevét hirdették ki első helyezettnek.

Rosszul olvasta fel a győztes nevét a Miss Universe világverseny döntőjén a műsor házigazdája, Steve Harvey - írta meg több külföldi hírportál, köztük a CNN is.

Paulina Vega, Miss Kolumbia a téves koronázás után Forrás: AFP/Bay Ismoyo

A tömeg már éppen ünnepelni kezdte a legszebbnek választott Miss Kolumbiát, amikor a műsorvezető sűrű bocsánatkérések közepette kijavította magát.

"Pole arttal el tudom mondani, mi zajlik a lelkemben" - Különleges rúdtáncversenyen jártunkhttp://www.life.hu/ez-zsir/20151130-pole-artistic-rudtanc-rudfitness-verseny.htmlNagy nap volt idén november 29-e a rúdfitnesz szerelmeseinek életében. Technikai tudás, művészi önkifejezés és akrobatikai elemek kombinációjával csaptak össze profik és amatőrök a Pole Artistic versenyen. De mi is ez a sport tulajdonképpen? Ez Zsír!Fotó: M.Schmidt János – OrigoA spanyol lány nyerte a 2015-ös Miss World szépségversenyt http://www.life.hu/trend/20151219-a-spanyol-lany-mireia-lalaguna-royo-nyerte-a-2015-os-miss-world-szepsegversenyt.htmlA tavalyi londoni után idén, Kína Hainan tartományában Sanya városában rendezték meg a 65. Miss World szépségversenyt, ahol 129 lány versenyzett egymással. A legszebbnek ezúttal a spanyol lány, Mireia Lalaguna Royo bizonyult, aki a tavalyi Miss Worldtől, a dél-afrikai Rolene Strausstól vehette át a koronát. Trend--Ennél jobb reklámot? Szexi fitneszversenyzőkkel népszerűsítik a magyar fürdőkethttp://www.life.hu/drlife/20151217-fitneszversenyzokkel-nepszerusitik-a-rudas-es-a-szechenyi-furdot.htmlA Magyar Turizmus Zrt. nem mindennapi, de annál szemet gyönyörködtetőbb fotósorozattal kívánja bemutatni, hogyan találkozik Budapesten a hagyományos és a trendi, a patinás stílus és a fiatalos lendület. A budapesti fürdők népszerűsítése a célja annak a fotósorozatnak, amelyen VB-kvalifikált magyar fitnesz versenyzőink hívják fel a figyelmet sportáguk, és két fővárosi fürdő, a Rudas és a Széchenyi egyedi szépségeire. Dr. Life--Szokatlan szépségek - Divatikonok, akikre 2015-ben figyeltünk felhttp://www.life.hu/trend/20151210-divatikonok-akikre-2015ben-figyeltunk-fel-gigi-hadid-ashley-graham-caitlyn-jenner.htmlAz idei évben a klasszikus értelemben vett szépségek kicsit háttérbe szorultak, helyettük pedig a formabontó egyéniségek hódítottak. Példamutató stílusérzék, egyediség, szabálytalanság és kellő dekadencia – ezek jellemzik 2015 divatikonjait. TrendOrigoÍgy tündököl Nagy Nikoletta a Miss Universe verseny előrendezvényén - Friss fotók!http://www.life.hu/trend/20151219-igy-tundokol-nagy-nikoletta-a-miss-universe-verseny-elorendezvenyen.htmlA Miss World világverseny után egy nappal, vasárnap tartják a Miss Universe szépségversenyt. A Planet Hollywood kaszinószállodában már javában folynak az előzetes rendezvények, a fotók tanúsága szerint Nagy Nikoletta, a hazai győztes káprázatosan néz ki. Trend--Műtétje után újra bombaformában van az egykori szépségkirálynő, Polgár Krisztahttp://www.life.hu/ez-zsir/20151216-polgar-kriszta-bombaformaban-van-mutetje-utan.htmlKemény időszakon van túl az egykori szépségkirálynő, akinek terhessége alatt növekvő cisztát találtak a méhében. Szerencsére már túl van a műtéten, sőt bombaformában van. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.