Gyönyörű családi képpel kíván kellemes ünnepeket Albert monacói herceg és családja

Forrás: Courtesy Palace of Monaco/Christopher Morris -
karácsony kép fotó királyi család Charlene monacói hercegnő gyerekek család Albert herceg Monaco
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kis Jacques és Gabriella cukik, mint mindig, míg anyukájuk, Charlene hercegnő ugyanolyan stílusos, mint ahogyan azt már tőle megszokhattuk.

Károly herceg és fia, Vilmos herceg karácsonyi üdvözlőlapra szánt karácsonyi fotója után Monaco királyi családja is jelentkezett egy nagyon különleges, és rendkívül ünnepi képpel Albert hercegről és kis famíliájáról.

Forrás: Courtesy Palace of Monaco/Christopher Morris

A képen mindent visz Albert és gyönyörű felesége, Charlene hercegnő két ennivaló gyermeke, Jacques és Gabriella – utóbbi a jelek szerint éppen csak időt tudott szakítani a fotózásra almaevés közben. A kép a hírek szerint a királyi család Roc Agel-i rezidenciáján készült november 20-án.

Ezt kapják karácsonyra Sarka Kata gyerekeihttp://www.life.hu/csalad/20151222-ezt-kapjak-karacsonyra-sarka-kata-gyerekei.htmlA Life.hu nagyszájú riportere ezúttal Sarka Katát kapta mikrofonvégre. A gyönyörű anyuka elárulta, mit kap Dávidka és Noncsi karácsonyra, és azt is, hogyan ünnepel minden évben a Hajdú-család.Család--2015 legbefolyásosabb tinédzsereihttp://www.life.hu/csalad/20151221-2015-legsikeresebb-legbefolyasosabb-tinedzserei-a-time-szerint.htmlA TIME idén is összeállította az év legsikeresebb tinédzsereinek listáját. A felsoroláson összesen harmincan kaptak helyett - a következőkben bemutatjuk az 5 legmenőbb tizenévest. CsaládAFPMajka tündéri kisfia ugyanolyan nagydumás, mint apukájahttp://www.life.hu/csalad/20151223-majoros-marian-apukajahoz-hasonloan-nagydumas.htmlA Kocka ünnepi adásában ezúttal a sztárok teszik próbára ügyességüket. Majoros Péternek felesége és kisfia szurokoltak, Marián pedig azt is bebizonyította, ugyanolyan nagydumás, mint édesapja. CsaládOrigoMegszületett az On The Spot-baba - Íme, az első családi fotó! http://www.life.hu/csalad/20151223-az-on-the-spot-hires-parosa-megmutatta-tunderi-babajat-csaladi-foto-karacsonyra.htmlA karácsonyt már hármasban ünnepli a világhírű dokumentumfilm-páros, Cseke Eszter és S. Takács András. A fiatal riporterpárnak megszületett ugyanis első babája, akit örömmel mutattak meg a követőiknek. Család--Anne Hathaway pocakja egyre kerekebb - Tündéri fotó!http://www.life.hu/csalad/20151223-anne-hathaway-pocakja-egyre-jobban-kerekedik.htmlEgyre gömbölyűbb a gyönyörű színésznő pocakja, aki első gyermekét várja férjétől, Adam Shulmantól. Család--Megmutatta újszülött kislányát Dwayne Johnson - Fotó!http://www.life.hu/csalad/20151221-dwayne-johnson-kislanya-egyszeruen-zabalnivalo-megmutattak-az-ujszulottet-foto.htmlA hollywoodi sztár és párja, Lauren Hashian első közös gyermeke múlthéten látta meg a napvilágot Los Angelesben. Most meg is osztották az első fotót a kicsiről. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.