Álomruhák, amikért odáig vagyunk: A 10 legcsodásabb estélyi 2015-ben

fashion week öltözködés estélyi ruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pár nap van még hátra az évből, a legnagyobb divatportálok már elkezdték összeszedni 2015 legszebb outfitjeit. Nekünk is voltak nagy kedvenceink; olyanok, amelyekre egészen biztosan még sokáig emlékezni fogunk - íme, 10 estélyi, amit látni kell!

A legélénkebb

Blake Lively idén tavasszal, a szülése után visszatért a vörös szőnyegre: ez a Monique Lhuillier-kreáció azonnal elrabolta a szívünket!

Forrás: AFP/Jamie Mccarthy

A legfenségesebb

Rita Ora az Oscar-gálán viselte ezt az arany-éjkék Marchesa darabot. Wow!

Forrás: AFP/Frazer Harrison

A legkülönlegesebb

Lupita Nyong'o is kitett magáért az év legrangosabb filmes díjátadóján ezzel az egyedileg készített Calvin Klein szettel: a ruhacsodához 6000 darab hófehér gyöngyöt használtak fel.

Forrás: AFP/Jason Merritt

A legelegánsabb

Elizabeth Banks egy Elie Saab Couture darabban tündökölt a berlini filmfesztiválon. A szín, a fazon, minden álomszép volt!

Forrás: Northfoto

A legmerészebb választás

Kevés színésznő próbálkozik mustársárgával a vörös szőnyegen, ám a francia Lea Seydoux rá az élő példa, hogy megéri kockáztatni. A színésznő Pradát viselt a BAFTA gálán.

Forrás: AFP/Ben Stansall

A legbájosabb

Lily James tökéletes Hamupipőke volt a filmvásznon, és természetesen a film premierjén is igyekezett a szerepéhez öltözni: ez az Elie Saab Couture ruha mesés választás volt!

Forrás: AFP/Frederic J. Brown

A legextrémebb

Néha érdemes eltérni a megszokottól, Emma Stone pedig ezt számtalanszor megteszi. Imádtuk a Golden Globe-gálán viselt Lanvin ruháját!

Forrás: AFP/Jason Merritt

A legstílusosabb

Diane Kruger nem véletlenül kerül be minden évben a legstílusosabb sztárok közé: idén a velencei filmfesztiválon viselt bordó Boss ruhacsodája került fel a mi toplistánkra.

Forrás: Northfoto

A legszínesebb

Fan Bingbing volt Cannes egyik legjobban öltözött asszonya, legszebb szettje ez a Ralph & Russo Couture ruha volt.

Forrás: Northfoto

A legmeglepőbb

Araya Hargate thai színésznő nincs ott az A listás sztárok között, ám ez az Ashi Studio Couture ruha kétségkívül meseszép volt, ezért be is választottuk idei kedvenceink közé.

Forrás: AFP/Valery Hache

Kinek a ruhája volt 2015-ben a legszebb?


Ki viselte 2015-ben a legszebb sminket? Megmutatjuk!http://www.life.hu/trend/20151223-legszebb-sminkek-2015-ben-larion-oscar-kedvencei.html2015-ben láttunk jópár rémes sztársminket, de szerencsére a csodás makeup-októl sem volt mentes ez az év. Tőlük érdemes tanulni: íme Larion Oscar 10 kedvenc sztársminkje az idei évből. TrendAFPPucérkodás, mémek, történelmi események – A legemlékezetesebb divatpillanatok 2015-benhttp://www.life.hu/trend/20151217-legemlekezetesebb-divatpillanatok-2015ben.htmlFeledhetetlen meztelenkedések, nagy visszavonulások, történelmi divatshow-k, modellekké cseperedett celebgyerekek és világhírűvé vált ruhák - következzenek 2015 legemlékezetesebb divatpillanatai. TrendAFPAmikor sírva nevetünk: kínos bakik szépségversenyekenhttp://www.life.hu/trend/20151221-kinos-szituaciok-szepsegversenyeken.htmlA vasárnap esti Miss Universe 2015-ös versenyén Las Vegasban hatalmas baki történt: a győztesnek járó koronát nem az első helyezett kapta, mert a műsorvezető rossz nevet olvasott fel. Ennél kínosabb helyzetbe nemigen lehet kerülni szépségversenyen, de persze nem ez volt az első kellemetlen szituáció a szépségkirálynő-választások történetében. Trend--Megvan a világ legtrendibb pasijahttp://www.life.hu/trend/20151222-david-beckhamet-egykori-futballsztart-valasztottak-a-vilag-legtrendibb-pasijanak.htmlNagy meglepetés senkit nem fog érni, hiszen David Beckhamet szavazták meg a rajongók az év legstílusosabb pasijának. TrendAFPPocakosan is gyönyörűek - Ők 2015 legstílusosabb sztármamáihttp://www.life.hu/trend/20151209-hiressegek-akik-2015-ben-varnak-es-vartak-kisbabat.htmlTavaly vitathatatlanul Blake Lively volt a sztárvilág legcsinosabb kismamája, idén pedig jó pár kihívója akadt Ryan Reynolds feleségének. Vannak, akik már túl vannak a szülésen, vannak, akiknél ez csak jövőre esedékes, mi pedig megmutatjuk, idén kik tudták legcsinosabban megélni a babavárás különleges pillanatait. TrendOrigoBakizás a köbön - A legrémesebb sztársminkek 2015-benhttp://www.life.hu/trend/20151209-a-legrosszabb-sztarsminkek-2015-ben-larion-oscar-szerint.htmlAz egy dolog, hogy nekünk néha-néha félrecsúszik a tusvonal, vagy kicsit több pirosító kerül fel a kelleténél, de más dolog, amikor a sztárok hibáznak jelentős vörös szőnyeges eseményeken. 2015 sem múlhatott el elpuskázott celebsminkek nélkül - Larion Oscar szerint a következő szépségek hibáztak csak igazán! TrendAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.