Pár nap van még hátra az évből, a legnagyobb divatportálok már elkezdték összeszedni 2015 legszebb outfitjeit. Nekünk is voltak nagy kedvenceink; olyanok, amelyekre egészen biztosan még sokáig emlékezni fogunk - íme, 10 estélyi, amit látni kell!

A legélénkebb 

Blake Lively idén tavasszal, a szülése után visszatért a vörös szőnyegre: ez a Monique Lhuillier-kreáció azonnal elrabolta a szívünket! 

Forrás: AFP/Jamie Mccarthy

A legfenségesebb 

Rita Ora az Oscar-gálán viselte ezt az arany-éjkék Marchesa darabot. Wow!

Forrás: AFP/Frazer Harrison

A legkülönlegesebb 

Lupita Nyong'o is kitett magáért az év legrangosabb filmes díjátadóján ezzel az egyedileg készített Calvin Klein szettel: a ruhacsodához 6000 darab hófehér gyöngyöt használtak fel. 

Forrás: AFP/Jason Merritt

A legelegánsabb

Elizabeth Banks egy Elie Saab Couture darabban tündökölt a berlini filmfesztiválon. A szín, a fazon, minden álomszép volt!

Forrás: Northfoto

A legmerészebb választás 

Kevés színésznő próbálkozik mustársárgával a vörös szőnyegen, ám a francia Lea Seydoux rá az élő példa, hogy megéri kockáztatni. A színésznő Pradát viselt a BAFTA gálán. 

Forrás: AFP/Ben Stansall

A legbájosabb 

Lily James tökéletes Hamupipőke volt a filmvásznon, és természetesen a film premierjén is igyekezett a szerepéhez öltözni: ez az Elie Saab Couture ruha mesés választás volt! 

Forrás: AFP/Frederic J. Brown

A legextrémebb 

Néha érdemes eltérni a megszokottól, Emma Stone pedig ezt számtalanszor megteszi. Imádtuk a Golden Globe-gálán viselt Lanvin ruháját! 

Forrás: AFP/Jason Merritt

A legstílusosabb 

Diane Kruger nem véletlenül kerül be minden évben a legstílusosabb sztárok közé: idén a velencei filmfesztiválon viselt bordó Boss ruhacsodája került fel a mi toplistánkra. 

Forrás: Northfoto

 

A legszínesebb 

Fan Bingbing volt Cannes egyik legjobban öltözött asszonya, legszebb szettje ez a Ralph & Russo Couture ruha volt. 

Forrás: Northfoto

A legmeglepőbb 

Araya Hargate thai színésznő nincs ott az A listás sztárok között, ám ez az Ashi Studio Couture ruha kétségkívül meseszép volt, ezért be is választottuk idei kedvenceink közé. 

Forrás: AFP/Valery Hache