Nagyon dögös csajszi lett Paul Walker lánya: Íme a legfrissebb fotója!

Forrás: Instagram/meadowwalker -
színész Paul Walker Meadow Walker
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A tragikus autóbalesetben meghalt színész lánya szebb, mint valaha.

Meadow Walker egy karácsonyfa előtt pózol a barátnőjével. Igazán gyönyörű:

Forrás: Instagram/meadowwalker

Egy újabb szülinap apa nélkül:

Meadow Walker november 4-én ünnepelte a 17. születésnapját. Ez volt a második év, hogy ezt a boldog napot szeretett édesapja, Paul Walker nélkül kellett töltenie. Korábbi cikkünkben összegyűjtöttünk róla mindent, amit tudni érdemes.
Gratulálunk! Apa lesz az Oscar-díjas Eddie Redmaynehttp://www.life.hu/csalad/20151225-eddie-redmayne-oscar-dijas-szinesz-apa-lesz-kedvese-varandos.htmlAz Oscar-díjas színész és felesége, Hannah Bagshawe első gyermeküket várják. Család--A nap legcukibbja: Istenes Bence és Csobot Adél fotójahttp://www.life.hu/csalad/20151224-a-nap-legcukibbja-istenes-bence-es-csobot-adel-fotoja.htmlIstenes Bence és várandós párja, Csobot Adél nagyon meghitt karácsonyi fotót posztoltak Facebookra. Család--Így ünnepli a karácsonyt Orbán Viktorhttp://www.life.hu/csalad/20151224-igy-unnepli-a-karacsonyt-orban-viktor.htmlMagyarország miniszterelnöke elárulta, milyen ajándékokat vásárol a családjának, és milyen ételek kerülnek az ünnepi asztalra. Meglepő!CsaládMegszületett az On The Spot-baba - Íme, az első családi fotó! http://www.life.hu/csalad/20151223-az-on-the-spot-hires-parosa-megmutatta-tunderi-babajat-csaladi-foto-karacsonyra.htmlA karácsonyt már hármasban ünnepli a világhírű dokumentumfilm-páros, Cseke Eszter és S. Takács András. A fiatal riporterpárnak megszületett ugyanis első babája, akit örömmel mutattak meg a követőiknek. Család--Katalin hercegnő öccse nagy bajban van - Nem segít a király család?http://www.life.hu/csalad/20151223-katalin-hercegno-occse-james-middleton-anyagi-gondokkal-kuzd-nem-segitenek-neki.htmlA hírek szerint James Middleton teljesen kiakasztotta a családját, mivel nem hajlandó visszavenni a kicsapongó életmódjából. Katalin úgy döntött, többet nem támogatja anyagilag a testvérét. CsaládOrigoMajka tündéri kisfia ugyanolyan nagydumás, mint apukájahttp://www.life.hu/csalad/20151223-majoros-marian-apukajahoz-hasonloan-nagydumas.htmlA Kocka ünnepi adásában ezúttal a sztárok teszik próbára ügyességüket. Majoros Péternek felesége és kisfia szurokoltak, Marián pedig azt is bebizonyította, ugyanolyan nagydumás, mint édesapja. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.