Berki Krisztián családja igazi fenevaddal pózolt

Forrás: Facebook/Hódi Pamela -
tigris jégkorong Hódi Pamela Berki Natasa Zselyke Amerika Fenevad hoki Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy hatalmas, vérszomjas tigris előtt pózolt Krisztián, Pamela és a kis Nati - megijedni azonban nem kell, nem kapta be őket a hatalmas állat.

A Berki család Amerikában kalandozik, ahol hokimeccsen jártak és a Panthers kabalafigurája előtt pózoltak. Úgy tűnik, Natika nem ijedt meg a látványtól, és szülei karjában biztonságban érezte magát. Sőt még játszani is bement a hatalmas lufiba.

Forrás: Facebook/Hódi Pamela

„Hokimeccs előtt egy kis játék Natinak a Panthers kabalafigurájában"- írta a kép mellé Pamela.

Megszületett Janicsák Veca kislánya - Itt az első fotó a babáról!http://www.life.hu/csalad/20160104-janicsak-veca-megmutatta-a-kislanyat-vilagra-jott-emma-az-enekesno-elso-gyermeke.htmlAz énekesnő maga osztotta meg az örömhírt a hivatalos Facebook oldalán, ahol egy szelfit is közzé tett a kisbabájával. Család--Hatalmas pocakjával kívánt boldog új évet Anne Hathawayhttp://www.life.hu/csalad/20160104-anne-hathaway-hatalmas-pocakjaval-bikiniben-kivant-boldog-uj-evet.htmlPontosan nem tudni, hányadik hónapban jár az Oscar-díjas színésznő, aki első babájával terhes, de az biztos, hogy már nagyon szépen gömbölyödik a pocakja. Család--Halott testvére hamvaiból készített tetoválást egy nő http://www.life.hu/csalad/20160104-testvere-hamvaibol-keszitett-tetovalast-egy-fiatal-no-testvere-leukemiaban-hunyt-el.htmlNicola Hollands húga nagyon fiatalon, 22 évesen halt meg leukémiában. A nő különleges módot választott arra, hogy a testvére örökre vele maradjon. Család--Gyönyörű családi fotókkal jelentkeztek be Amerikából Berkiékhttp://www.life.hu/csalad/20160101-berki-krisztian-hodi-pamela-es-nati-gyonyoru-csaladi-fotokkal-kivannak-boldog-uj-evet.htmlMég mindig élvezik a floridai nyarat Berki Krisztiánék. Élményeiket pedig másokkal is megosztják, Natasa Zselyke fotóitól pedig elolvad az internet népe. CsaládOrigoBerki Natasa Zselyke imád a tengerben lubickolni http://www.life.hu/csalad/20151231-berki-natasa-zselyke-egyutt-homokozott-a-szuleivel-cuki-foto-egyenesen-a-tengerpartrol.htmlEgyszerűen nem tudunk betelni Berki Krisztián ennivaló kislányával, aki most a tengerpartra ruccant le a szülőivel, hogy együtt homokozzanak. CsaládOrigoKislány lett az év első fővárosi babájahttp://www.life.hu/csalad/20160101-kislany-lett-az-ev-elso-fovarosi-babaja.htmlA fővárosban - az állami fenntartású intézményeket tekintve - egy kislány lett az új év első babája, aki a Semmelweis Egyetem II. Számú Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikáján jött világra - közölte az intézmény pénteken reggel az MTI-t. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.