Kinek van a legjobb feneke? Iszak Eszti, Hosszú Katinka és Gáspár Evelin is villantott

Forrás: Facebook/Iszak Eszter -
popsi Iszak Eszter Hosszú Katinka Gáspár Evelin fenék
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hideg téli mínuszokat hazai sztárjaink fenékmutogatással dobják fel - szerintetek melyikőjüknek van a legnyerőbb popsija?

Iszak Eszti edzés közben mutatta meg formás popsiját, ami valljuk be, tökéletes. Arra sem nagyon van szükség, hogy kőkemény edzésekkel kínozza magát a műsorvezető.

Forrás: Facebook/Iszak Eszter

Hosszú Katinkának nemcsak a feneke, hanem a háta és a karja is brutálisan izmos. Az Iron Lady azonban nem csak a jó alakra gyúr, hanem azért is edz, hogy a medencében a legjobb formáját hozza.

Forrás: Facebook/Katinka Hosszú

Gáspár Evelin pedig karácsonyi nyaralása alatt mutatta meg egyre tökéletesebb alakját. Formás popsijáért nagyon is megdolgozik, kemény edzésekkel tartja testét formában.

Forrás: Instagram/evelingaspar

Melyik sztárhölgy popsija a nyerő?

Hoppá! Majka brutális izmokat növesztetthttp://www.life.hu/ez-zsir/20160105-majka-rapper-a-tv2-sztarja-brutalis-izmokat-novesztett-es-edzes-utan-feszitett.htmlEzúttal nem Majka tündéri kisfián, hanem a rapper izmos felsőtestén akadt meg a tekintetünk. Ez Zsír!--Kate Winsletet sokszor terrorizálták gyerekként az alakja miatthttp://www.life.hu/ez-zsir/20160104-kate-winslet-bantottak-gyerekkent-ma-mar-ertuk-kuzd-a-szineszno-meglepo-vallomas.htmlA 40 éves amerikai színésznő egy interjúban azt nyilatkozta, hogy kiskorában rendszeresen csúfolták, és bántották őt a társai. Ma már túlépett az őt ért sérelmeken, és más áldozatokon próbál segíteni. Ez Zsír!--Istenes Bence együtt gömbölyödik Csobot Adéllal - Fotó!http://www.life.hu/ez-zsir/20160104-istenes-bence-musorvezeto-hat-kilot-szedett-fel-es-egyutt-gombolyodik-kedvesevel-csobot-adellal.htmlA kispapa az elmúlt időszakban hat kilót szedett fel, így az új évet kemény edzéssel kezdte. Ez Zsír!--6 ételtrend, amit érdemes kipróbálnod 2016-banhttp://www.life.hu/ez-zsir/20151231-egeszseges-eletmod-eteltrendek-amiket-erdemes-kiprobalnod-2016-ban.htmlAz egészséges életmód, a tudatos étkezés mindig jó ötlet, de tudjuk jól, hogy minden évnek megvannak a maga táplálkozási trendjei. 2015-ben csupa furcsaság volt a listán, most viszont megmutatjuk, mit tartogat 2016! Ez Zsír!--Edzőteremben kezdte az új évet Sarka Katahttp://www.life.hu/ez-zsir/20160101-edzoteremben-kezdte-az-uj-evet-sarka-kata.htmlHa esik, ha fúj, ha itthon vannak, ha pihennek valahol, Sarka Kata odafigyel arra, hogy a napi testmozgása meglegyen. Meg is van az eredménye. Ez Zsír!OrigoBanicz Noémi alakja tökéletes – így edz és étkezik Miss Perfect Bodyhttp://www.life.hu/ez-zsir/20151229-banicz-noemi-lett-miss-perfect-body-kinaban-edzesrol-etkezesrol-kerdeztuk.htmlKarácsony előtt ismét bizonyították szépségüket a magyar lányok: december 20-án a kínai Nancsingban rendezett Miss All Nation Pageant versenyen a 18 éves kaposvári Banicz Noémi zsebelhette be a Miss Perfect Body díjat. De vajon a fiatal életkoron kívül mi kell még a tökéletes testhez? Erről faggattuk a magyar szépséget. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.