Az egész világot lázban tartó eseményeken, mint a Golden Globe-gála, véletlenül sem bújhatnak el a sztárok a kamerák elől: ha valaki hibázik a vörös szőnyegen, annak bizony komoly visszhangja lesz. Így járt ez a 10 híresség is, akiknek a melléfogásai feledhetetlenné váltak az utóbbi években. 

Lana del Ray  

Az énekesnő leginkább a kis hableányra emlékeztet ebben a szerelésben, ami maximum egy tengerparti sétához felel meg. 

Forrás: AFP/2015 Getty Images/Jason Merritt

Melissa McCarthy    

A teltkarcsú színésznő, úgy látszik, 2015-ben sem tudta, hogy kell az alakjának megfelelően felöltözni. Reméljük, idén előnyösebb ruhát választ.

Forrás: AFP/2015 Getty Images/Frazer Harrison

Julia Roberts  

El sem tudjuk képzelni, hogy milyen megfontolásból vett fel egy fehér inget a fekete estélyi ruha alá Julia Roberts, az eredmény ugyanis elképesztően közönséges lett.

Forrás: AFP/2014 Getty Images/Jason Merritt

Jennifer Lawrence  

Ritkán hibázik a színésznő, de akkor nagyot. Ez a Dior ruha teljesen félbevágja az alakját, és még a gyönyörű mosolya sem javít az összképen. 

Forrás: AFP/Robyn Beck

Halle Berry  

A macskanő 2013-as Versace ruhája inkább nyaralásra való a bikini fölé, mintsem a vörös szőnyegre. Ráadásul annyit Angelina Jolie-zott benne, hogy rossz volt nézni. 

Forrás: AFP/Frederic J. Brown

Lucy Liu  

Nemcsak az abroncs, a ruha mintái is hatalmasak voltak a színésznő által 2013-ban viselt Carolina Herrera ruhán. Ez így egyszerűen túl sok.

Forrás: AFP/Frederic J. Brown

Michelle Williams  

A margarétamintás, seszínű, oldalt fodros ruhát mintha egy rossz turkálóból szerezte volna be a színésznő, akinek a szépsége nem érvényesül ebben a kissé jellegtelen ruhában.

Forrás: AFP/2011 Getty Images/Jason Merritt

Tilda Swinton  

Az androgün híresség az elegáns szoknyához egy fiús inget választott, ami teljesen elrontotta az összhatást. A szoknya helyett választhatott volna például egy fekete bársonynadrágot. Sokkal jobban ment volna a stílusához.

Forrás: AFP/2011 Getty Images/Kevin Winter

Cher

Az énekesnő 2010-ben egy teljesen értelmezhetetlen ruhára voksolt, ami ráadásul nagyon ízléstelen hatást keltett.

Forrás: AFP/2010 Getty Images/Kevin Winter

Helena Bonham Carter  

Hiába szoktunk hozzá a színésznő extrém stílusához, néha még így is meglep minket. Így volt ez 2011-ben is, amikor a szokásos furcsa, bohó és tüllös kreációjához felemás cipőt választott. 

Forrás: AFP/2011 Getty Images/Frazer Harrison