Hoppá! Szőke hajra váltott Krizsma Gwendolin

Forrás: Facebook/Krizsma Gwendolin hivatalos oldala -
frizura X-Faktor szőke Krizsma Gwendolin Sármen barna haj RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 2014-es X-Faktorból megismert énekesnő barna haját extravagáns szőkére festette.

Bár Krizsma Gwendolin kiesett a teheségkutató élő showjából és nem jutott be a legjobbak közé, mi imádtuk a fiatal lány hangját. Az énekesnő most teljesen új séróval rukkolt elő, a szőke tincseit pedig lila szálakkal spékelte meg.

Forrás: Facebook/Krizsma Gwendolin hivatalos oldala
Gigadekoltázst villantott Gaál Noémihttp://www.life.hu/trend/20160108-gaal-noemi-a-tv2-idojosa-koldokig-kivagott-ruhaban-villantott-dekoltazst.htmlA TV2 időjósa szexi, szinte köldökig kivágott kis fekete ruciban forrósította fel a hideg időről szóló híreket. Trend--Készítsd el Katalin hercegnő ikonikus sminkjét!http://www.life.hu/trend/20160106-katalin-hercegno-sminkje-igy-keszitsd-el-larion-oscar-tippjei.htmlSzombaton lesz 34 éves a gyönyörű hercegnő, aki köztudottan imádja a piperéket: saját maga készítette el a sminkjét még az esküvőjére is. Az egyszerű, visszafogott megoldások híve ő, így nem nehéz elkészíteni kedvenc makeupját sem. Larion Oscar sminkmester most ebben segít, de arról is kérdeztük a szakértőt, ha tehetné, ő mit változtatna Katalin sminktechnikáján. Trend--Nagyon dögös ruhában vezetett műsort Demcsák Zsuzsahttp://www.life.hu/trend/20160108-demcsak-zsuzsa-musorvezeto-dogos-ruhaja-a-tv2-mokka-cimu-reggeli-adasaban.htmlA műsorvezetőnő rövid ruhadarabja simán ellopta a show-t a TV2 Mokka reggeli műsorában. Trend--Hoppá! Fénylő ciciket villantott Irina Shaykhttp://www.life.hu/trend/20160107-irina-shayk-fenylo-ciciket-villantott.htmlA modell bikiniben szelfizett egyet a tükör előtt, amit rajongói legnagyobb örömére rögtön posztolt is az Instagram-oldalára. Trend--Meglepő! Szakadt leszbikusnak érzi magát Jennifer Lawrencehttp://www.life.hu/trend/20160106-jennifer-lawrence-a-stilusarol-vallott.htmlEzt vallotta legalábbis az öltözködési stílusáról a 25 éves Oscar-díjas színésznő, akiről ennek ellenére most igencsak dögös képek készültek. Trend--Mihalik Enikő szerint Magyarország unalmas helyhttp://www.life.hu/trend/20160106-mihalik-eniko-modell-szerint-magyarorszag-unalmas-hely.htmlA magyar modell az Into The Gloss című divatmagazinnak adott interjút, amiben azt is elárulta, hogyan fedezték fel, de még arra is kitért, hogy Magyarország szerinte unalmas hely. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.