Szombaton négy versenyző is kiesik az X-Faktorból

Forrás: Life.hu -
élő show X-Faktor Rosewood Horváth Krisztián Schiwert-Takács László Krizsma Gwendolin Sármen Benji - X-Faktor RTL Klub versenyző
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szombaton kezdődik az X-Faktor élő showja, a mezőny azonban hiányos, mert egy hely még kiadó, amiért három énekesnek és egy együttesnek kell megküzdenie. Ez viszont azt is jelenti, hogy a négy tiszta lapos versenyző közül háromnak mennie kell, és természetesen az élő show végén is búcsúznak valakitől.

Ahogy a Life.hu is megírta, egy újításnak köszönhető a nézők is mentorokká váltak az X-Faktorba és választhatnak maguknak egy versenyzőt, akit visznek magukkal az élő show-ba. A műsor kreatív felelős-szerkesztőjét, Schiwert-Takács Lászlót kérdeztük, mikor derül ki, hogy Horváth Krisztián, Krizsma Gwendolni, Benji vagy a Rosweood együttes kerül-e be az élő showba.

Benji vagy Gwendolin? Gwendolin vagy Benji? Forrás: Life.hu

"Szombaton az élő show elején jelentjük be, ki lesz a négy tiszta lapos versenyző közül, aki csatlakozhat a többiekhez. Nagy az izgalom, hiszen a tét óriási és az énekeseknek ugyanúgy kell készülniük, mint azoknak, akiknek már biztos helye van a showban. Az újításnak köszönhetően a nézők már az élő show előtt részesévé válnak a X-Faktornak" – mondta Schiwert-Takács László.

Gwendolint és Benjit akkor sikerült elkapnunk, amikor éppen Szikora Róbert adott nekik tanácsot, a két énekes habzsolta a mentor minden szavát.

"Pozitívan fogom fel ezt a helyzetet, hiszen kaptunk még egy esélyt, egy fordulót. Az a rossz benne, hogy hiába készülünk és dolgozunk nem biztos, hogy megmutathatjuk a dalunkat szombaton. Nem is akarok ebbe belegondolni próba közben, mert szeretném elénekelni, megmutatni a közönségnek" – mondta Gwendolin.

"Először kudarcként életem meg ezt a helyzetet, rosszul viseltem a Mentorház után. Alföldi Róbert mondta nekem, hogy nagyon zárt vagyok és ki kell nyílnom, ez az amire figyelnem kell" – magyarázta Benji.

Szerinted melyik tiszta lapos versenyzőnek van helye az X-Faktorban? Figyelem! A Life.hu szavazása egyfajta visszajelzés, az X-Faktor hivatalos szavazását ide kattintva találod.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.