Új év, új élet, de Kate Hudson még mindig bomba csaj - többek között ez is kiderült a héten, és megtudtuk, most melyik frizura hódít leginkább Hollywoodban. Következzen a Life.hu heti stílusmustrája!

Nadrág? Miért ne! 

A kék szín roppant népszerű volt a héten, nem kevésbé a nadrágos szettek: Brie Larson a sötétkéket csíkossal és barnával kombinálta, ezzel a kombóval nem is nagyon lehet hibázni. Michelle Monaghan kék szettje nekünk kissé talán túl sok volt a virágminta miatt - nektek bejön ez a stílus?

Brie Larson,  Michelle MonaghanForrás: AFP

Élénk színek vörös hajhoz

Istenien mutatnak ehhez a hajszínhez az élénk, feltűnő árnyalatok: Emily Blunt királykékben, Jessica Chastain pedig fenyőzöldben mutatta meg, mivel érdemes kombinálni a vörös hajat. Ha te is a vörös hajúak táborába tartozol, itt nemrég megmutattuk, milyen sminkeket érdemes használnod!

Emily Blunt, Jessica ChastainForrás: AFP

Még mindig a bubi

Ha a heti vörös szőnyeges eseményeket nézzük, egyértelmű, hogy a bubi még mindig nem ment ki a divatból. Malin Akerman egy kissé lenyalt, nagyon egyszerű változatra voksolt, Amber Valletta a tépett haj szerelmese, Kristen Stewart hullámaiért azonban abszolút odáig vagyunk!

Malin Akerman, Kristen Stewart, Amber VallettaForrás: AFP, Northfoto

Kate éve lesz 2016 (is)?

Már tavaly is irtó dögös volt a vörös szőnyeges eseményeken, és az idei évet is erősen indította Kate Hudson. A hófehér overall, amilyen egyszerű szabású, annyira szexi, a kiegészítők, a smink és a fekete körömszín pedig maga volt a tökély!

Forrás: AFP